reklama

Lipiec 2011

reklama
veronique : dziekuje
em_ka spiochu TY!!:):):) ciesze sie, ze dzis czujesz sie lepiej:):):)
wisienka ja tez na meisko patrzec nie moge, wcinam makarony w róznej postaci i ryż, bo sam zapach mieska - i robi mi sie źle

Ostatnia edycja:
emka a spij na zdrowie. Mnie zwłaszcza koło 12 małz telefonem budzi. Dobrze, ze juz w porządeczku a na Usg wszystko będzie znakomicie
Anulka fajnie, ze wszystko pozałatwiałaś
kwoka pajaki dla mnie to trauma

Cześć Dziewczyny,

nie zaglądam tu często, z wiadomych powodów. Ale obiecałam, że się odezwę jak dostanę wyniki badań genetycznych, bo niektóre z Was były ciekawe.
Niestety badanie się nie udało. Komórki się nie namnożyły bo za długo przed pobraniem materiału płód obumarł.
Teraz pozostaje mi wierzyć, że to był po prostu niedobry zbieg okoliczności, że przypadek. I starać się dalej.
Mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko super. Przyznam, że nie jestem na bieżąco z Waszym forum, bo nie nadążam z czytaniem, a na stałe dołączyłam do forum "poronienia". Niestety teraz tam moje miejsce na codzień.
Ściskam wszystkie i życzę zdrówka i nudnych spokojnych ciąż.

Mart trzymaj się kochana, tulę cię i światełko dla Twojego Aniołka (*)

Zmiatam na trochę bo jak będe siedziała na kompie to znowu nic a nic nie zrobię.
AAAAAA umówiłam się na wizytę na 1 lutego.

Marta ..wiesz moze to bez sensu co napisze bo moze lepiej nic nie pisac niz cos w stylu " bedzie dobrze "
Ale wiesz co mojej swietej pamieci babcia zawsze mowila ze po burzy wychodzi slonce !
Plakac mi sie chce bo myslalam o Tobie zwlaszcza jak mowils o tym ze lekarz byl zaniepokojony podczas mierzenia tej przeziernosci ...
Kiedy moja Pani doktor mierzyla .. i okazalo sie ze wszystko w najk najlepszym porzadku to ... pomyslalam Czy ja mam takie szczescie ? Czy taki jest los co mnie czeka ...
jak to wszystko sie ulozy miliony pytan bez odpowiedzi ale ta odpowiedz przyjdzie bo kazda ma swoj czas swoj dzien i swoja godzine i ja wierze z calego serca ze wyjdzie te slonce a Ty otrzez lezki i bez zmruzenia oczu popatrzysz w nie i powiesz BEDE SILNA UDA NAM SIE ... Wierze w Ciebie w Was i trzymam kciuki aby Wam sie wszystko ulozylo ...:-*

hej ja niedawno wrocilam z miasta mam nadzieje ze wszystko zalatwilam urzad byl zaswiadczenie mam w banku bylam pojemniki 3szt kupilam na zas wiec chyba tyle jakos od tej wiadomosci nie mysle normalnie do tego wychodzi ze druga kolezanka tez uczestniczyla w tym ...

dziekuje za swiatelko dla niej
[*]
[*]
juz nie zanudzam....

em_ka ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze oby tak dalej :):*

Anulka jakie pojemniki :)

Veronique1986 dzięki, dzięki, dzięki

A poza wszystkim, jest naprawdę lepiej. Nie wiedziałam że czas tak szybko leczy rany. Naprawdę pierwsze dni po zabiegu były ciężkie. ale teraz jest naprawdę dobrze. Staram się nie myśleć, cieszę się prostymi rzeczami. Zapisałam się na fitness po 2 latach przerwy, cieszę się jak dziecko, dzisiaj mam pierwsze zajęcia i już nie mogę się doczekać. Znajduję sobie rzeczy, które sprawiają mi radość, małe radości. Byłam w teatrze na fajnej sztuce. Wiem, że to nic w porównaniu z ciążą i radością jaką ona niesie. Ale wiem, że to wszystko przede mną, że widocznie to nie był mój czas, że za kilka miesięcy znowu się będę cieszyła.

Naprawdę mam w sobie dużo optymizmu. Tylko ta cholerna zima mogłaby się już skończyć.

reklama
Dzień dobry dziewczyny i bąbelki :* poczytałam nadrobiłam :) anulka wspólczuję takie wiadomości zawsze są nieprzyjemne [*] No faktycznie zwierzaczki macie superaśnie :-) pozazdrościć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry