reklama

Lipiec 2011

Bry :-) i nie Bry :-( powróciły te bóle brzucha podobne do miesiączkowych :/ a juz myslalam ze odejda na dobre nic miylego zastanawiam sie czy to przez to ze bioore juz dhupaston raz dziennie ? Ale chyba nie ... Po nospie troche mi przeszlo dzisiaj bylam z samochodem na przegladzie.. i prawie w kanal wjechalam cos rozkojarzona jestem :/
Mam nadzieje ze te bole to nic groznego bo ... ostatnio wszczelam niepotrzebny alarm .. i lekarz mowi ze takie bole moga byc do 20 tygodnia a w miesiacu przez te bole dokladnie w grudniu bylam 2 razy albo i 3 u ginekologa jednak nic nie bylo babelek rosnie i ma sie dobrze .
Nie przyjemne te bolesci ... albo klucia

reklama
witam poniedziałkowo :-) ja podobnie jak Wisienka mam postanowienie żeby w weekend nie włączać kompa, tylko skupić się na innych aktywnościach.
Ale oczywiście efekt jest taki, że znowu jestem lata świetlne za Wami w większości tematów, ale cóż już się przywyczaiłam, będę nadrabiać jak pójdę sobie na zwolnienie pod koniec ciąży, taki mam plan ;-)

Mała Monis - ja dopiero co się wygrzebałam z przeziębienia, lekarz mi kazał leżeć i się wygrzewać i czekać aż przejdzie i nie brać żadnych leków o ile nie będzie trzeba - czyli "babcine sposoby" - mleko z miodem, czosnek, kwiat lipy i hibiskus i bardz dużo pić trzeba. I jakoś przeszło samo. A że katar miałam potworny, to dostałam takie coś - Sterimar - to jest woda morska i zadziałało super. Poza tym świetnie nawilża nos, bo miałam tak wysuszon śluzówkę, że oddychanie mnie bolało...

Anulka - trzymaj się, strasznie przykre są takie wiadomości, kilka lat temu w ten sam sposób straciłam przyjaciółkę i wiem jaki to jest szok, kiedy coś takiego dzieje się nagle i to tak młodym osobom....

No i tyle zapamiętałam...:zawstydzona/y:

a przypomniało mi się - chciałam powiedzieć że zwierzaki macie super :-D zazdroszczę i czekam niecierpliwie aż mój maluszek będzie na tyle duży, żeby jakiegoś futrzaka sobie sprawić

Hihih Oszqrde rybki to fajna sprawa mojego kota Pedzla widzialyscie mialam jeszcze dwa pajaki ptaszniki :) aleeee trzeba bylo je wydac znaczy sie Pawel chcial ... bo wyczytal ze zabieraja energie ... sraty pierdaty... ale sprzedalismy w dobre rece prawdziwego pasjonata

wstalam dopiero :szok: cos mi sie sen ostatnio wydluza z godziny na godzine. Kumpela do mnie dzwoni co robie, a ja jej mowie ze spie a tu 13:20 :rofl2: cisza w telefonie i mowi: dobra, to zadzwonie pozniej hahahah matko, moj tak samo sie o 13:20 obudzil, lenie z nas jak nie wiem.

oj dziewczynki, dziekuje wszystkim za pamiec i zmartwienia
Dzisiaj jest super, bez zadnego nawet zabarwienia ciemniejszego, nie czuje tez skurczy ani zadnego bolu w brzuszku. Takze jest dobrze teraz tylko te 3 dni poczekac do USG i bede juz w pelni szczesliwa jak zobacze nasz skarb <3

Corin pytalas jak sie opiekowac takim jaszczurem, wiec mniej wiecej ze wszystkimi jaszczurami dziennymi, czyli takimi ktore buszuja w dzien a w nocy spia, opieka wyglada identycznie. Jak jest malutki podaje sie mu codziennie jedzenie w postaci swierszczy zywych umoczonych w wapnie oraz witaminy dwa razy w tygodniu, jak ma powyzej 40 cm to ogranicza sie wapno i witaminy do jednego dnia, a karmi sie co 2,3 dni w zaleznosci od apetytu, dodatkowo zeby przyswoic wapno do organizmu potrzebuje zarowke UVB ktora emituje promienie sloneczne i zarowke grzewcza(chyba ze jest goraco). Moj jest jaszczurem bardzo towarzyskim, agamy blotne i brodate ogolnie sa bardzo przyjazne i nie ma z nimi wiekszych problemow. Jozek sie czesto dobija zedby go wypuscic i siedzymy sobie na lozku i ogladamy TV. Ale i tak wspominam mojego kameleona zmarlego, ktora byla najcudowniejsza na swiecie ehh <3
a wlasnie Corin mowia ze jak sie ma zwierzaka to jest podobny do wlasciciela, ty masz 3 to ktory sie do ciebie najbardziej upodabnia?:rofl2: :-D:-D

reklama
hej ja niedawno wrocilam z miasta mam nadzieje ze wszystko zalatwilam urzad byl zaswiadczenie mam w banku bylam pojemniki 3szt kupilam na zas wiec chyba tyle jakos od tej wiadomosci nie mysle normalnie do tego wychodzi ze druga kolezanka tez uczestniczyla w tym ...

dziekuje za swiatelko dla niej
[*]
[*]
juz nie zanudzam....

em_ka ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze oby tak dalej :):*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry