Veronique1986
Fanka BB :)
Bry :-) i nie Bry :-( powróciły te bóle brzucha podobne do miesiączkowych :/ a juz myslalam ze odejda na dobre nic miylego zastanawiam sie czy to przez to ze bioore juz dhupaston raz dziennie ? Ale chyba nie ... Po nospie troche mi przeszlo dzisiaj bylam z samochodem na przegladzie.. i prawie w kanal wjechalam cos rozkojarzona jestem :/
Mam nadzieje ze te bole to nic groznego bo ... ostatnio wszczelam niepotrzebny alarm .. i lekarz mowi ze takie bole moga byc do 20 tygodnia a w miesiacu przez te bole dokladnie w grudniu bylam 2 razy albo i 3 u ginekologa jednak nic nie bylo babelek rosnie i ma sie dobrze .
Nie przyjemne te bolesci ... albo klucia
Mam nadzieje ze te bole to nic groznego bo ... ostatnio wszczelam niepotrzebny alarm .. i lekarz mowi ze takie bole moga byc do 20 tygodnia a w miesiacu przez te bole dokladnie w grudniu bylam 2 razy albo i 3 u ginekologa jednak nic nie bylo babelek rosnie i ma sie dobrze .
Nie przyjemne te bolesci ... albo klucia

zazdroszczę i czekam niecierpliwie aż mój maluszek będzie na tyle duży, żeby jakiegoś futrzaka sobie sprawić
cos mi sie sen ostatnio wydluza z godziny na godzine. Kumpela do mnie dzwoni co robie, a ja jej mowie ze spie a tu 13:20
cisza w telefonie i mowi: dobra, to zadzwonie pozniej hahahah matko, moj tak samo sie o 13:20 obudzil, lenie z nas jak nie wiem.