reklama

Lipiec 2011

reklama
A mnie zastanawia dziewczyny jak to jest u Was z kg,bo u mnie poszło 1kg i ostatnio u lekarza waga była taka sama też tak macie,że waga prawie nic się nie rusza do przodu ??

kochana nic wielkiego:) gotujesz miesko ziemniaczki warzywka a pozniej ogorki na tarce o grubych oczkach ucierasz troszke kwasu ze sloika i zaprawiasz i zupka gotowa ja tez poszlam na osobno to trzeba bylo sie nauczyc bo bym nie jadla hehe i jakos wychodza nawet barszcz ukrainski robie lepszy od mamci mojej pare razy jak bylam to mnie prosila zebym zrobila:)

jesli chodzi o wage to od grudnia ja spadlam 2 kg

orchidea mnie waga stoi w miejscu od początku ciązy, dziwne, bo brzucho juz jest a waga ani drgnie, ale spokojnie..mysle ze jak ruszy do przodu, to bede ja siłą zatrzymywac:)
corin..leze i pekam:) jestes niezła baba:-)

A mnie zastanawia dziewczyny jak to jest u Was z kg,bo u mnie poszło 1kg i ostatnio u lekarza waga była taka sama też tak macie,że waga prawie nic się nie rusza do przodu ??
Ja przez pierwsze 2 mies przytylam 4kg(taki mialam apetyt), przy kolejnej wizycie po mies bylo bez zmian a pozniej bylo o pol kg mniej. Teraz mam wizyte 4 wiec zobacze:-)

orchidea..no moze to woda faktycznie:-)dobrze przynajmniej ze nie chudniemy, bo to byłby powód do zmartwien. zawsze lepiej w ta stronę. ale mysle że jeszcze będziemy miała kilka kg na plusiku:)
anula 4-ego?? to tak jak ja:) to bedziemy trzymały za siebie kciukasy:)

reklama
ja jestem niestety 5 kilo do przodu i to skoczylo mi tak od 8 do 12 tygodnia. Niestety nie jadłam a żarlam by stlamsić mdlości. teraz przystopowałam i przeszlam na lżejsze jedzenie, więc myślę że i waga przystopuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry