reklama

Lipiec 2011

Orchidea, a masz jakieś przeczucia?
Marzena, jasne że będzie dobrze! A z lekarzami to myślę, że my jesteśmy przewrażliwione i tez trochę słyszymy inaczej, tzn nadinterpretujemy wszystkie ich wątpliwości. A przeciez to ich obowiązek informować. Ale nie ma się co martwić na zapas. Na ostatniej wizycie było oki, to i teraz będzie!

reklama
Slimakowa, ty łobuzie, pokrętnymi ścieżkami i się dowiedziałas. Nasze gratulacje!
Ale chlopaki nadal przodują.
Orchidea, musimy się uzbroic w cierpliwość, na pewno na następnych wizytach się już dowiemy, kto kopie nas od środka! W przeciwieństwie do Ciebie mam przecucie na synusia, a moja mama twierrdzi ze będzie dziewczę. Czas pokaże.

a mi sie wydaje ze tym razem bedzie syn dla tego ze całkiem inaczej przechodze ta ciaze jak z córkam;-)i ,najgorsze były poranne mdłosci i wymioty , tym razem nawet nie czułam i nie wiedziałam ze jestem w ciazy dowiedziałam sie jak juz byłam w 9 tyg ciazy ale co ma byc to bedzie:-D ,moze wiek czy ja wiem okaze sie wkrótce :tak:

U mnie każdy mówi,że syn tylko ja coś tak czuję,że córka,może dlatego,że siostra ma dwie córeczki :-D marzenka no widzisz ja sie dowiedziałam w 4tym tc ale na USG jeszcze nic widac nie było tylko test wyszedł pozytywny,w 6tym poszłam znów i już była fasolina mała :-D

Ostatnia edycja:
Anula1989 suwaczki sie wstawia w USTAWIENIA--->EDYTUJ SYGNATURE i tam wklejasz kod suwaczka wtedy sie bedzie pojawial automatycznie pod kazdym postem

Ja Wam mówię dziewczyny, że najbardziej sprawdza się przeczucie mamy. To moja teoria, w myśl zasady: bo tak znanej inaczej jako mama wie najlepiej
Zatem Orchidea ma dziewczynkę i Monis syna :)

P.S. Przed chwilą M. zadzwonił do swojego brata i mówi:
- Znamy płeć
- O, szybko...
- Byliśmy u koleżanki i ona zajmuje się....
-No....
- Ona nam wywróżyła z kart, że będzie dziewczynka.
-Yyyyyyyy?!?!?!?!?!
- I potem jeszcze zrobiła Ani wróżbę z obrączki i na 80% dziewczynka

Musiał mieć niezłą minę ale na początku uwierzył :)

slimakowa faceeeeeeeeci :-D czytalam na opowiesciach z porodowek na BB, chyba z tamtego roku jeszcze, ze rodzaca zona powiedziala mezowi, wrecz wywrzeszczala, ze ma leciec do bankomatu po pieniadze bo potrzebuje znieczulenie natychmiastowo, a maz tak stanal, wyciagnal telefon i zadzwonil do kolegi co ma robic, bo jego zona tak strasznie wrzeszczy, ze prosi go o znieczulenie hahahah zeby jeszcze do kolezanki zadzwonil..... :-D takze sa rozne sytuacje z naszymi plciami brzydkimi :-D

em_ka czytałam to i ja i jak jeden bez zony pod szpital pojechał zabrał jej torbę i zauwazył pod szpitalem,że żona w domu :-D ślimakowa to faktycznie ta wróżka ma niezły monitor przewidywania płci hahaha

reklama
Em_ka, ja tez to czytałam, niezły kolo...
Tymczasem M. strasznie się cieszy z dziewczynki i obmyśla w jakie gry będzie z nią grał na PS3 i Xboxie, nakręcając się, jakie to będzie super!
ha, ha... Najapierw to ona z nim zagra w grę "kto zaśnie ostatni albo wcale"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry