reklama

Lipiec 2011

reklama
byłam na wątku lista lipcówek, i nie chce mi wczytać tej listy która zrobiła corin albo emka. No chyba ze jej tam nie ma, tylko komp mi się zawiesil. Tak a propo to do której z was trzeba napisać swoje dane zeby znależc się na liście? chyba ,że to nie ten wątek patrze.

do wisienki musisz napisac na PW a lista jest, mozliwe ze ci sie cos zawiesilo i nie wyskakuje. Wydrusia i inne tez nie sa jeszcze wpisane na ta liste, dlatego te petycje o poukladanie chronologiczne jest bezsensowne, skoro nie ma wszystkich i caly czas sie dane zmieniaja.

hej laseczki wpadlam sie przywitac bo nie wiem o ktorej bede... jade na badanka a tak mi sie nie chce do tego zjadla bym cos:/ a nie mozna nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu zanim mi krew pobiora:/ to poklikania;) i zycze milego dnia :)

TABELKA

Mała monis, wysli dane do mnie. Wydrussia, jeśli chcesz być w tabelcie i pozostałe dziewczyny których jeszcze nie ma, piszcie do mnie na PW. Te ktore chcą zamieścic już płeć, bo sa przekonanena 99,99% to tez niech sie odezwą w tym tygodniu. Petycje zbieram do soboty, w niedziele zamieszczam tabelkę ;-) I to chyba będzie dobry system. Zbieranie danych przez tydzien i zmiana w tabeli w niedziele, co sądzicie?

Ja dziś znowu sniłam o swojej dzidzi. Wprawdzie nie widzialam jej, ale znów mi się sniło że to chłopak. Kupowałam mu klocki, takie duże plastikowe. I jak już wybrałam z kazdego kształtu i koloru, to sprzedawca mi powiedział ze sprzeda mi tylko granatowe bo pozostałych kolorów ma mało :szok:

czesc Mamuski!!
hanami gratuluje facecika pod serduszkiem:)
slimakowa gratuluje dziewczęcia:)
super super super
corin ten pomysł ze zbieraniem danych bardzo dobry:)
mnie tez sie dziś dzidzia sniła, ze sie urodziła a ja nie miałam nic przygotowane, tzn. nic poprawne, nic pokładane i tak ubierałam brzdąca w te nieuprawne i nieuprasowane ciuszki. koniec snu:)

Dzień dobry brzucholinki :-D apropo snów to dziś śniło mi się,że urodziłam bliźniaki :szok: dwóch chłopaków :szok: i tak przychodzila rodzina i oglądała a te dzieciaczki spały po ponad 4 godz tak mówiłam rodzinie jak pytali czy są grzeczne,Jak mój wstał do pracy i poszłam siku zapytałam go co by zrobił jakby się okazało,że będą bliźniaki a wiecie co mój na to :" no fajnie i jeszcze jakby dwóch chłopaków było" :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry