reklama

Lipiec 2011

Hej kochane:-p ja juz po feriach postanowiliśmy wrócić wcześniej ...fajnie było ale co w domu to w domu.
Moja dzidzi dzis szaleje uff a tak juz sie bałam bo kilka dni przerwy było i nic nie czułam powiedzcie czy tez tak macie,że jak np kichniecie małe podskakuje czy tylko to moje takie płochliwe:baffled:
całuski.

reklama
No tak katerina Ty też 84 :-D mailuj ale ładny ten ropuch tylko ja nie zdążyłam go ucałować a mój T przyczłapał sie do domu hahaha,co do porodu to i ja się troszkę boję czy dam radę wypchać dzidziulka czy nie zasłabne bardziej mam takie mysli :-( ale wierzę,że będzie dobrze :happy2: margeritka ale mam nadzieję,że ferie sie udały i fajnie,że maluszek tak rozrabia :-)

udały się ale ta podróz mnie dobija 12 godzin w samochodzie myślałam ze plecy mi pękną:dry:
Widze ze juz wchodzicie na temat porodu heh... ja narazie o tym nie myśle :no: .... ze strachu:-D
A teraz z innej beczki napiszcie mi o co chodzi z tą listą czy tabelką bo nie czytałam wstecz i zbytnio nie rozumie ... .. :nerd:

Helendorka ja robiłam sobie sama lewaywę w szpitalu( zestaw jednoraowy mi dali), ona wbrew pozorom daje poczucie bezpieczenstwa, że nie będzie nam głupio ( jakby jakaś kupka się zdarzyła w trakcie ;-) )
Ja wlasnie skonczyłam lekturę porody na wesoło w głównym wątku. Monitor opluty, niemal posikałam się ze śmieu ( że pozostanę przy tematyce wydalniczej) Ja jakoś nie boję się porodu, ot zadanie to wykonania, przecież z tyloma sprawami sobie poradziłyśmy , że i tu damy radę.
Ja kiedys powiedziałam dziewczynom, że poród jest lepszy od orgazmu. Oczywiście tłumaczyłam to 10 minut, że efekt pozostaje na całe zycie i emocje do których dostęp mają tylko kobiety ale do dziś pozostała tylko pierwsza fraza laski mi to wypominają do dziś, że można mnie zadowolić tylko kilka razy w życiu :-)
Cześc Margaretko ja też tak mam , że dzidzia od kilka dni się nie ujawnia za bardzo. Ale mam sporą izolację i to pewnie dlatego ;-)

mailuj nooo izolacji to ja tez z lekka mam;-) nie wiem dlaczego w pewnym momencie nie czuć ruchów a za pare dni są ze zdwojoną siłą.Widocznie moje dziecko zle sie czuło w holandii ..wróciło do domku i zaczęło dokazywać.
A co do porodów to ja sie nie mam prawa wypowiadać bo nigdy nawet 1 skurczu nie miałam:zawstydzona/y: ... zazdroszcze Wam.

mailuj ale jak się samemu to robi?
margerita a przypomnij gdzie byłaś?
Jeśli chodzi o spór o tabelkę/listę nie podejmę się komentarza sytuacji - najlepiej sama poczytaj. Miejmy nadzieję, że nie będzie podobnych nieporozumień w przyszłości :)
Ale Wam zazdroszczę ruchów bąbla - nie mogę się doczekać!

Pojechalam po dzieciaki. Stoje pod czantoria, patrzę jak gośc cofa i tyle co zdarzyłam pomyśleć "żeby tylko mnie nie przytarł" i sruuuuu poszłoooo. Mam taaaaaaaka rysę na przednim zderzaku. Na szczeście gość napisał mi oświadczenie, ale nerwa i tak mam :wściekła/y:

Witajcie Kochane,
Nie było mnie kilka dni. Miałam strasznie ciężki tydzień i nawet do kompa nie podchodziłam... Szczerze mówiąc podarowałam sobie nadrabianie tego wszystkiego bo zajęłoby mi to cały dzień, którego nie mam :P
Podczytałam tylko kilka ostatnich stron.

W kwestii listy i klanów, hmm lista fajnie żeby była ale rzeczywiście co chwila się z tym bawić i uzupełniać szkoda czasu. Chyba, że chronologicznie ale tylko wg OM, w sensie bez zmian w terminie. A co do klanów, wydaje mi się, że Weronika może mieć trochę racji, ale z drugiej strony to że któraś lubi bardziej kogoś albo się z kimś liczy to naturalne. W życiu też tak jest. Może zależy to od ilości czasu jaki spędza się na forum ;-)

Mam nadzieję Ciężaróweczki, że te kilka dni jak mnie nie było, czułyście się dobrze i nic złego się nie działo. :-)

em_ka,wiesz jak to mówią, jak głowa boli to d... rośnie :-D
No cos w tym jest, poszlam do apteki wczoraj, stanelam na wadze ale nawet kurtki nie sciagnelam, torba sie opierala o wage i wyszlo ze waze 66 kg, nie mozliwe wiec moze jutro wskocze do pierszej lepszej apteki i zrobie nowe pomiary, jak pojde nie zwazona na wizyte do lekarza to mnie opieprza :-D nie wiem czemu wagi nie maja, ale kazdy ma sie sam zwazyc przed wizyta. Beznadziejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A leb doslownie przed sekunda mnie przestal, teraz dokonczymy film z D bo ogladamy na cinetube.es i jak minie 72min ogladania to trzeba czekac 30 min zeby znowu moc ogladac :-D

reklama
margaritka witaj po *
Corin to dobrze, ze bardziej cie nie zajechał
heledorka witaj
margaritka ja te moje ruchy to zaczynam czuc dopiero no ale ty masz wieksze doświadczenie w tej dziedzinie. Nie czuję jeszcze tak wyraźnie , podskoków czy coś. Czasem jakieś puknięcie ale nawet nie codziennie((((
emka ja mam 65danu
danuska hallo

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry