reklama

Lipiec 2011

reklama
emka witaj i wpadaj na ogórkowa. Chłopaki jeszcze nie dojechali to jest sporo.

Co do listy ja wykasowałam swoja bo uważam, ze jak maja byc spory to niech nie bedzie o co. Kto ma ochote robic niech robi jaka chce ja juz się w to nie mieszam i to ostatnie moje słowo w tym temacie
mognio juz lece zobaczyc. Ja tez jestem od 5tc. Po poronieniu i przy okropnym samopoczuciu gin kazał i iść i nie ryzykować. Moja praca tez wiążę się z ryzykiem .Dalej nie czuję się dobrze,. Ciągle ma mdłości , zawroty głowy, omdlenia. A na czym polega taka kontrola. Chyba nie musisz zgodzic sie tam na badanie

corin : dzieki, bede auta wypatrywać:)
wisienko no własnie ja tez po pierwszej ciązy i komplikacjach z nia zwiazanych moj gin od razu wysłał mnie na chorobowe. mam sie stawic w zusie 03.02. - jak bede po to dam znac na czym to polega, bo nigdy wczesniej nie wzywali mnie z powodu ciąży:)

wisienko: dziekuje:) a co to bedzie dalej:)
tworzycie z małżem sliczna parę! i jakiego masz duuuzego synka..wow:):) w zyciu bym nie powiedziała, ze jestes jego mama, kurka wygladasz jak jego siostra. super!!!

maqnio no kawał z niego chłopa. Jak mówi do mnie mamusiu w jakimś markecie to patrza na mnie jak na zboczeńca. Miałam niecale 19 lat jak się urodził więc byłam młoda mamusią. Fajnie miec w domu takiego wielkiego syna. Pomaga mi duzo i jest taki opiekuńczy, że nawet pranie rozwiesza żebym się nie podzwigała. A ja cóz korzystam....
oszqrde u mnie tez nikogo. Ani w domu ani wezwania i niech tak zostanie

wisienka..super kurcze, chodziłabym dumna jak paw mając takiego faceta w domu, nic tylko Ci pozazdrościć. I tak naprawde Twój przykłąd pokazuje, że nie wazne w jakim wieku rodzi się dzieci, ważne kto je rodzi i jak wychowuje:);-):tak::-)

reklama
Wisieńka ja Ci moge tylko pogratulować takie syna:-) i powtórz to co dziewczyny napisały, że ważne jest wychowanie i troska jaką się otacza dziecko i wtedy wiek staje się mniej ważny!

A ja mam dzisiaj jakiś smutny dzień, zawiodłam się na mojej "przyjaciółce" i tak mi przykro... ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry