reklama

Lipiec 2011

psota nie masz się czym martwic tez ostatnio miałam takie leukocyty i podobny hematokryt. Takie wachania od normy się zdarzają. Trzeba to kontrolowac. Gin cie na pewno uspokoi i nie ma za co kochana
Corin jasny gwint uchowaj troszkę:-D Przyjadę z mielonymi.
Mi po tych dzisejszych słabościach jakoś dziwie serce wali. Mam nadzieje, ze przejdzie bo zaczynam sie tym denerwowac.

reklama
Na poczatku jadłam ogórki i popijałam woda ze słoika a potem całkiem mnie odrzuciło. Teraz znów moge jeśc. Lubię ogórkową z takimi ogórkami najpierw podsmażonymi na masełku i z tarta marchewką a nie w plasterki.

corin..spaghetti...ja ciE!! dawaj mi to do torunia, jakims dhl'em wysyłaj, ja koszty pokryję!!!!!

ulala...cosik dzisiaj nam na forum iskrzy...
ja powiem tylko tyle, ze dostałam wezwanie z zus'u, czy przypadkiem nie kręcę wałków z ciązą phi...

wszystkie nowe Lipcowe Mamcie witam bardzo cieplutko..zreszta "stare" brzuchatki, których jeszcze dzis "nie widziałam" też witam:)
wisienko wysłałam ci zaproszenie na facebook...pisze jakbys nie wiedziała kto to:)

Ostatnia edycja:
corin..spaghetti...ja ciE!! dawaj mi to do torunia, jakims dhl'em wysyłaj, ja koszty pokryję!!!!!

ulala...cosik dzisiaj nam na forum iskrzy...
ja powiem tylko tyle, ze dostałam wezwanie z zus'u, czy przypadkiem nie kręcę wałków z ciązą phi...

wszystkie nowe Lipcowe Mamcie witam bardzo cieplutko..zreszta "stare" brzuchatki, których jeszcze dzis "nie widziałam" też witam:)

A jesteś na L4? Ja tez i zastatnawiam się czy dostanę.

hej laski!! jakie znowu klotnie???? moje zdanie na temat listy jest takie. Lista jest na kazdym miesiacu inna, jesli ktos ma czas i chce mu sie w tym babrac i wyprzedzac inne miesiace wygladem to niech to robi, chodzi jedynie o to, zeby uwiecznic nasze terminy, imona i plec dziecka. Kazdy siebie bez problemu odnajdzie w liscie Wisienki. Jak widze doszlo cale stado nowych osob, myslicie ze fajnie jest sie babrac w tym co tydzien i poprawiac te dane chronologicznie? mysle ze nie! w marcu np gdy kazda juz bedzie wiedziala na 100 % co w brzuchu piszczy i kiedy ma dokladny termin to moge sie sama zobowiazac do zrobienia przejrzystej tabeli, ale teraz nie ma to najmniejszego sensu. Ja caly czas myslalam ze termin mam na 25 a nagle sie okazalo ze dzidź jest 3 dni mlodszy i tak sie bedzie zmienialo jeszcze jakis czas. I nie kloccie sie o takie dupstwa bo to najmniejszy problem, glupia lista!!! a polowa ludzi ktora sie tu wypowiada nawet na niej nie widnieje...

Wisienka ja bym zjadla ogorowa zupke, chyba z 3 talerze na raz <3
a dzisiaj przygotuje leczo na jutro bo dzisiaj jak sie wybralismy do sklepu to sie nie wyrobilismy z czasem a tu juz pora obiadu ^^

wisienko..jestem jestem od początku ciązy, i juz sie w zusie nie podoba..no tak za długo mi płacą:)nawet jak dostaniesz, to sie nie przejmuj co nam moga zrobic? kaza wrócic do pracy?:-)ja jestem spokojna.
z innje beczki: wysłałam ci zaproszenie na facebook:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry