Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niema sie co obrazac ... ja ju mam powoli wrazenie ze juz nic nie mozna napisac bo jak sie cos napisze nie tak to .. jest od razu awantura dlatego robcie co chcecie ale .. serio kwietniowki maja bomba te liste ... Tutaj nie o to chodzi ... ze ktos ma jakies pretensje tylko ze forum to wolnosc slowa ... ( wszystko w ramach rozsadku ) a tutaj no nie wiem najlepiej jakby kazdy pisal pod kogos . I po raz kolejny zaznaczam ze sie nie kloce ale sa jakies kryteria nie wiem czy wedlug tego kto ile jest na forum czy ile dziennie postow napisze . A czuc tak jak Anulka pisze takie wywyzszanie sie
Orchidea ja poprosze Kefirek i kisielek truskawkowy)))) kasiulka witaj. Ja przed ciążą walczyłam często z pęcherzem a teraz tfu odpukać nie ma ale wiesz, jem żurawinę suszona , może ona działa. A furagin to skuteczny jest i oby przeszło to paskudztwo jak najszybciej
Anulka, zupelnie się nie obrażam. Nie jest łatwo mnie obrazić. Niestety co do tabelki, potrafie zrobic tylko taką, na odwal się, wiec więcej za nią się nie biorę. Faktycznie jest nas tu trochę, więc któraś napewno zrobi to tak jak trzeba.
Wisienko, ja dziś po najniżeszej lini oporu. Zrobilam spagetii z sosem pomidorowym i serem
Dzień dobry wszystkim nowym mamusią na forum i tym już zadomowionym.
Nie piszę często, bo też nie wiele się u mnie dzieje. Nie podzielę się z Wami, kochane, potrawami, bo od ponad 3 miesięcy wcinam jogurty, warzywa i owoce, moje menu jest raczej ubogie
Jestem po badaniach krwi i moczu. Mam podwyższone leukocyty i neutrofile, a za niski hematokryt, ale co to znaczy… NIE MAM POJĘCIA. W czwartek idę do ginekologa i mam nadzieje, że rozwieje moje wątpliwości związane z wynikami i pobolewaniem brzucha. Aaaa… i po cichutku liczę, że powie mi kogo noszę pod serduchem
Corin spagetti to ja lubie, więc może się wbiję na małe conieco? Psota leukocyty to jakis stan zapalny, w ciązy często sa podwyższone ale zalezy jak duzo ich masz a hematokryt tez w zalezności ile odpowiada z problemy min z anemia, ale jak hemoglobina oki to nie martw sie.
Wisieńka leukocyty mam 10,7 norma 3,8-10; Neutrofile7,4 norma 2,5-7; hematokryt 36,5 norma 37-47, hemoglobina w normie, więc chyba nie jest tak źle, przynajmniej tak sobie wmawiam i się pocieszam Dziękuję bardzo za info