reklama

Lipiec 2011

No widzisz balkan jak ja mu zaufałam po za tym jest dr nauk medycznych to powinien mieć coś w tej bani, mam nauczkę i zacznę każde wyniki teraz konsultować

anula nie przemęczaj się z tymi kartonami uważajcie na siebie

i Falvit też zawiera Jod

reklama
baya jak wyszedł mi test pozytywny poleciałam szybko zapisać się do przychodni na wizytę ,bo po 1szej stracie nie chciałam ryzykować a mój lekarz tylko dw arazy w tyg przyjmuje ale ja straszna panikara więc wybrałam się do właśnie pana d.n.med. i powiedział,że ciązy nie ma ,że mam zgłosić się do niego prywatnie bo będzie zabieb chyba potrzebny bo jest cysta :szok: więc ja mówię mu ale test mam pozytywny a on bo cysta mi go blokuje.,myśle co za dupek co ma cysta do + wyniku testu no ale nic słucham go dalej ..po wizycie zadzwoniłam do swojego lekarza umówiłam się i za 4 dni później dowiedziałam sie,że jestem w ciąży i takim sposobem pan d.n.med jeszcze by mi dziecko usunął idiota stary

O, kurcze orchidea:szok::wściekła/y:

Baya
, skonsultuj te wyniki z innym ginem, a poki co postaraj sie nie denerwowac, bo to dzidzi nie pomoze. Trzymam za Was kciuki!

Moj babel tez wyraznie pala niechecia do miesa, mam pozwolenie jedynie na kurczaka.;-) Ale od czasu do czasu sie zmuszam do jakiegos czerwonego miesa, ale w bardzo przetworzonej postaci, stad dzisiejszy obiad, moze uda mi sie kawalek zjesc. Mialam zelazo na skraju normy, a teraz nie wiem, bo tu przeciez wynikow nie pokazuja,:wściekła/y: a widze po sobie, ze przez awresje do miesa jest gorzej...:-( Corin, a mozesz podac przepisz na twoj quiche? Bo sama nigdy nie robilam, a gotowe smakuja dla mnie jak ciasto z jajecznica, ale sprawdzony przepis chetnie wyprobuje.

Anlua, ja się w poniedziałek zapisałam do fryzjera na farbowanie - będę na poczętku 16 tyg. Nie rozjaśniam włosów, więc farba to nie będziej straszny zajzajer, ale jedyna przeciwskazania do farbowania, które znalazłam to I trymestr i to też niepotwierdzone, więc ja farbuję..... gdzieś też przeczytałam wypowiedź lekarza, że sampopoczucie matki ma ogromny wpływ na nienarodzone dziecko, a matka z odrostami nie może mieć dobrego samopoczucia - ja nie mam.....

baya, orchidea, ja już dawno zauważyłam, że tytuł lekarza nie zawsze idzie w parze z jego fachowością - niestety tytuły to praca naukowa, a nie praktyczna - choć np moja Mama dr n. med jest chlubnym wyjątkiem od reguły - niestety neurolog, a nie ginekolog.... :)

a ja na potwierdzenie swoich słów chodzę do lekarza Profesora..... :) ale praktyk z Karowej....

orchidea_ jest mi przykro ale jak można być tak malo kompetentnym, widzę że też trochę przeżyłaś

Anula ja farbuje wlosy z tym że rzadziej to teraz robię też już mam odrost :rofl2: czas coś z nim zrobić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry