reklama

Lipiec 2011

reklama
Siema laski ;-)

Kurcze, ale się dziś naspałam. Wstałam po 10ej! :-pMoże nadrobiłam to pięciokrotne wstawanie na siku - jak nigdy mnie cisnęło. Może ten szpinak taki moczopędny? :-D

Corin - wyczyściłam tego laptopa wczaoraj, ale chyba nie dokładnie bo już ciemno było i wstaje daisiaj, patrze a tu klawiatura w zielone ciapki. Musiałam ścierac na mokro bo już zasechł :-D A co to jest "quiche lorraine"? Nigdy nie jadłam... :eek:
Baya - ja też od razu poszłabym do innego lekarza. Zresztą jakies 2 tyg temu własnie go zmieniłam. Dobra decyzja.

Orchidea - kurcze co za palant z tego lekarza :wściekła/y:
Hanami - ja z moim też bezprzerwy mam takie akcje i standardowo przeprasza, a potem znowu.. Masakra z nimi :cool:
Emkamek - nie ma się co dziwić że BB tak wolno chodzi, w końcu jest obciążone taka ilością brzuchów... :laugh2:I to coraz większych więc może jeszcze zwolnić.. :laugh2:
Iwonuś - ja też jeszcze nie czuję ruchów i wciąż niecierpliwie czekam.

Katerina, ja bym to nazwała zapiekanką :-) Wrzucilam przepis na zachcianki. Uwielbiam kisze, a najbardziej smakuję mi te robione w restauracjach francuskich. Matko, za każdym razem jak jestem we Francji to się tym opycham do bólu. Domowa, choć smaczna, nie umywa sie do tych francuskich ;-)

Rzeczywiście Anulki nie ma już kilka dni, no i Veronique też się coś nie odzywa :-(

Wygląda na to ze sie obraziły, chociaż nie mam pojęcia na kogo i za co.

ANULA to moje najszczersze gratulacje !!! Ja też bardzo chciałabym mieć synka? Masz już dla niego imię? a tak wogóle to jakie smaki ci toważyszą i w którym jesteś tyg. ciąży?

KATERINAten problem chodzienia na siusiu mnie wykańcza od początku ciąży ciągle chodzę co 30 min a ostatnimi czasy to co 20 min, mam takie straszne parcie na pęcherz :-(

Watpię, że chodzi tylko o listę, bo w takim przypadku jaki sens miałoby zaprzestanie się odzywania zaraz po tym jak nawrzucały nam od klanow, a mnie od odwalania fuszery? Ale nie zamierzam więcej do tego wracać. Dla mnie temat jest zamknięty.

reklama
Iwonuś pytałaś o zachcianki - ja od trzech dni popijam pepsi :-) Wcześniej mnie nie ciągnęło a teraz litra dziennie potrafię wydoić. :zawstydzona/y: To chyba nie zdrowe wiec muszę przestać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry