reklama

Lipiec 2011

reklama
O matusiu wróciłam :eek: jaka tam fajna pogoda kurcze :-) katerina ano dupek z niego i tyle dlatego tam już do niego nigdy nie pójdę :crazy: co do dziewczyn no cóż to ich wybór skoro nie wchodzą to nic na siłę,przecież każda z nas chciała dobrze a wyszło jak wyszło ale koniec tamatu :tak: kupiłam kapustę do tej golonki ale już ją dorwałam hahaha cholera jeszcze będę szła wkońcku drugi raz do sklepu :-D madzia avatar masz świetny hahah

katerina ja też piję cole a jeszcze do tego zajadam chipsy :-) mam troszkę inne zachcianki jak z córeczką. Może w mym brzuszku mieszka mały mężczyzna?? :-)

hahahahaha, orchidea, jestes niemożliwa :-D

Na colę nie mam ochoty, ale jak mnie ciągnie czasem zeby się napic piwa albo wina... łyk tylko na smaka, ale się dzielnie powstrzymuję

Ostatnia edycja:
Corin ciiii bo sie zarumienię :zawstydzona/y: :-D właśnie piszesz coś o Francji itd.. więc powiedz mi czy jadłaś żabie udka bo właśnie mi leci jakiś program i jedzą to z pure czosnkowym i z natki pietruszki wydaja dźwieki przy jedzeniu tego jak przy orgaźmie :szok: serio to takie dobre ??????????

Żabich udek nie bylo mi dane skosztować, w zadnym menu nie widziałam. Moja mama to to jadła, smażone na głębokim oleju i w jakiejś panierce. Mówila że pyszne, trochę jak kurczak ale delikatniejsze.

orchidea, ja jadłam żabie udka - bardzo dobre, bardzo delikatne mięsko... ja jadłam w jakimś sosie cytrynowym..... jak będziesz miała okazję, to spróbuj - nie znalazłam żabich udek w menu niewskazanym dla ciężarnych....:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry