reklama

Lipiec 2011

Kurcze ale chyba nam wszystkim te nasze doliglowści przejdą :baffled: ? Jak miło by było jakby każda z nas napisała czuję się rewelacyjnie,zrelaksowana,najedzona i wypoczęta :-D no ja dolegliwości pokarmowych nie miałam wogóle,tylko 1szym trym się lepiej czułam niż w 2gim :crazy: psota leż i się nie ruszaj :-D w razie wojny przenieść w bezpieczne miejsce :-D ;-) nooo w ciucholandach są fajne ubranka :-)

reklama
Hej Kobietki:))
Ja coś dzisiaj dziwnie się czuje...Niby zmęczona ale spać mi się nie chce... w nocy się często budziłam...
Basieniak , korzystaj i odpoczywaj sobie:-)
Veronique ,ciesz się z brzusia:-) u mnie też już wyskoczył:-)
Pozdrawiam

orchidea_ no nic innego nie robię, tylko się wyleguję w łóżeczku, ale wolalabym poszaleć na zakupach, pójść na ciacho z kumpelami, no ale cóż, dla dobra mojego dziecka, będę grzecznie sluchać zaleceń pana doktora... Może za 3 tygodnie lekarz zwolni mnie z tego przymusu wygrzewania tyłka pod kołderką ;)

pasota no leżeć tak non stop też sie nie chcę,wierzę,że poszłabys gdzieś na spacerek czy coś ... będzie dobrze zobaczysz jeszcze będziesz skakała jak sarenka z brzuszkiem :-) wydrusia może za dużo myslałaś o czymś i tak się budziłaś hmm ;-)

reklama
Ja też mam obiad od wczoraj. Muszę tylko ziemniaki ugotować :)

Rozwaliłam paznokieć, najmniejszy w nodze... aż krew mi poszla, boli mocno :-( Ciekawe co jeszcze dziś wymodzę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry