reklama

Lipiec 2011

Witam przyszłe mamusie! Wreszie postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję że mnie przyjmieie. Wasze troski i radości są mi znane ,bo czytam Was od początku. Nie pisałam wcześniej ,bo nie bardzo miałam czas. Od dzisiaj jestem na zwolnieniu więc wreszcie się to zmieni! Więcej o mnie na wątku "poznajmy się" Podrawiam gorąco!

reklama
katerina..na podróżach Guliwera w 3d, - bo nic innego, sensownego nie leciało, ale było całkiem niezłe, efekty fajne, taka luźna baja:)bądź co bądź tchu mi w piersi nie zabrakło z wrażenia:-)

Witajcie, ja juz po pracy i po obiadku.....i po 17 walę na aqua.... ale musze se przygotować cos nowego dla babek... . Dziś tez ciezko było mi wtsać... tragedia niby poszliśmy spac kolo 24 ale mąż przed 6 pobudka ja już tez nie spałam... i leżalam do 8 i do pracki.... ale dzis tez mi się nic nie chce.... Corin ty to masz pecha kobito... ale jak to mówi przysłowie "co nas nie zabije to nas wzmocni" :-) teraz pojadlam i spac mi się chcę ale piewr poszukam materiałow a poźniej kimką pewnie z 2 godz a co należy się.... mi chodzę normalnie do pracki wieczorami zajęcia 2 godz z babkami na basenie.... a ostatnio gin stwierdził po pulsie 160 ze bedzie ruchliwe niunio heheh chyba po mnie... oby w nocy spało dobrze....

reklama
katerina no własnie samo wyjscie z domu, do kina czy gdziekolwiek juz działa pokrzepiająco:)
zuzu a niech i bąbelek bedzie ruchliwy, tylko tak jak piszesz - cały dzień niech szaleje, ale zeby nocki przesypiał - chociaż nie łudze sie, ze noworodek będzie spał na zawołanie:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry