reklama

Lipiec 2011

danuska no to mozemy sobie pione przybic z tymi słodyczami:):):)a poza tym organizm sam wie czego potrzebuje i wąłsnie tego sie domaga, tazke nie miej zadnych wyrzutów sumienia:)
orchidea..no to tez masz kawał chłopa w domku, moj wazy 110 kg , 185 cm, wiec chyba obie będziemy miały cesarki:-)
dodi zelki i gumy rozpuszczalne uwielbiam!juz od dziecka miałam na ich punkcie hopla.

reklama
ale sie rozpisałyscie na wieczór
dodi, mailuj fajnie ze dzidzie zdrowe i rosna sobie, bo lepiej w ta strone potem sie wyrówna, cos o tym wiem pisalam juz na forum ze moja dzidzia nie rosła w brzuchu prawidłowo
co do słodyczy to jakos za nimi nie przepadam teraz ale czasmi mam ochote na kawalek czegos słodkiego ale bez przesady, jedynie co mi ogórkik kiszona smakuja a tak to wsio beeee.................
dzis mi maz zrobil niespodzianki, ja mu placki ziemniaczane usmazyłam a on kupił pizze po drodze do domu no i wciagnelismy prawie 2 pizze, ruszac sie nie moge, zaa duzo tego, a potem bedzie problem z rzucenie kg po ciazy:-(

Hej dziewczyny. Zasiedzielismy się w tym wro i wydałam ponad pół wypłaty. Bardzo to mądre bo dzisiaj ja dostałam ale zapłacilismy ratę kredytu, kilka rachunków i kupilismy stół i lampę. Oczywiście były tez kosmetyki, ciuszki dla dzidzi i jedzonko. No i doszły buty dla Macka bo rozwaliły mu się w szkole. Dobrze, ze są jeszcze wyprzedaże i sliczne adidaski rozmiar 45 kupilismy za 200zł. No ale portwel ucierpiał. Dobrze, ze Pol dostaje wypłatę 10tego bo planuję jeszcze firanki do pokoju i kuchni i krzesło do biurka dla Maćka.:-D

Mam nadzieję, ze u was wszystko dobrze bo nie dam rady dziś doczytac))))

orchidea, dodi, maqnio ja też mam wielkoluda i słonia w domu:-D wysoki 187 cm a waży 99 kg ja jestem malutka 162 i 56 (waga z przed ciąży) teraz + 3kg:wściekła/y:;-)
teraz już wiem dlaczego nie mogłam urodzić naturalnie hihi:-D:wściekła/y: życzę wam dobrej nocki i kolorowych snów :-) do juterka brzuchatki ;-)

maqnio no ja tak sobie myslę,że jak dzidzia będzie ponad 4kg to chyba pogadam z lekarzem o cesarce 1sze dziecko i nie chcę mieć traumy po porodzie chociaż to ponoc nie zawsze reguła no ale napewno cięższy poród niz dzidzia co waży 2700g dajmy na to

No, dziewczyny,był już klub "Wielkiej i Małej Stopy" to teraz powinnyśmy założyć Klub Wielkiego Męża. Mój stary ma 182cm i 95 kg wagi.A moja 13-letnia córcia już ma 163 cm (tyle co ja a nawet więcej).
Co do placków ziemniaczanych, to chyba wszystkie dzisiaj je miały. Ja zjadłam aż 8szt.Bo więcej dla mnie nie zostało.
A teraz idę poczytać i wciągnąć "Pawełka".;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry