• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

wisienka..bede rzucac jak bedzie potrzeba
orchidea kup sobie taki podkładany pod pupe, nie bedziesz musiała w nocy wstawac:)
babelki..lece haski, cmoki w brzuszki!!!

reklama
No i ja uciekam,bo rano muszę do Katowic jechać :wściekła/y: więc kolorowych snów kochane i buziaki dla szkrabków w brzusiu :*:*:*:*:*:*:* do juterka a tak przy okazji ciekawe co u morgenrood i jej blixniaków :D

No, Dodi, gratulacje - wiec bedzie coreczka!!
Maqnio, super ze wszystko ok z dzidzi!

A ja juz lece do wyrka, jutro tygodniowe wakacje, wiec nie bede zagladac...a po powrocie pewnie bede miala co do nadrabiania, znajac Was!!!

cmok cmok, do uslyszenia brzucholinki!

Witajcie drogie ciężarówki! :)

Podczytuję już Was od paru dni i tyle piszecie, że co chcę odpowiedzieć, to już są nowe strony do czytania :D
Jako przyszło-lipcowa mamusia czytam Wasze wypowiedzi ze szczególnym zainteresowaniem. A jako że to moja pierwsza ciąża to mam na tym punkcie lekkiego hopla delikatnie mówiąc ;) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona i szybko się u Was zadomowię.
Termin mamy na 2 lipca (chociaż ja wyliczyłam sobie na 30 czerwca ale niech będzie że wierzę lekarzowi :P ). Co wyjdzie jeszcze nie wiadomo ale 11 lutego mamy USG i mam nadzieję, że maluszek ładnie zapozuje. Już nie mogę się doczekać. Intuicja mi podpowiada że będzie chłopak ale nie nastawiam się szczególnie. Imię mamy na razie tylko dla dziewczynki :D Najważniejsze żeby było zdrowe!

Miło mi Was powitać :)

witam kochane mamusie w sobotni poranek. właśnie zaparzyłam sobie kawę z dużą ilością mleka i zabieram się za czytanie .
u mnie wizyta wczorajsza minęła ok. jednak płaci nie poznaliśmy :confused2: trochę szkoda ale pocieszam się ze 23 lutego mam 4 d wiec może wtedy....Ło matko ale naprodukowane :laugh2:

Witajcie mamuśki :)

Jak fajnie że mamy nową lipcóweczkę, witaj Miczka :)

Powiedzcie mi dziewczyny czy was też boli brzuch jak na okres? Kurcze, mnie ciągle pobolewa, już chyba z 5 czy 6 dzień. Nie caly czas, raczej od czasu do czasu, normalnie jakbym miala dostać okres w ciągu najbliższych kilku godzin. Do tego promieniuje mi do kręgosłupa i krocza.
Nie wiem czy panikować i jechać w pon do lekarza, czy to normalne bóle wynikające z powiększania sie macicy. Umówiona wizyte mam dopiero 17-go lutego.

Witajcie mamuśki :)

Jak fajnie że mamy nową lipcóweczkę, witaj Miczka :)

Powiedzcie mi dziewczyny czy was też boli brzuch jak na okres? Kurcze, mnie ciągle pobolewa, już chyba z 5 czy 6 dzień. Nie cały czas, raczej od czasu do czasu, normalnie jakbym miała dostać okres w ciągu najbliższych kilku godzin. Do tego promieniuje mi do kręgosłupa i krocza.
Nie wiem czy panikować i jechać w pon do lekarza, czy to normalne bóle wynikające z powiększania się macicy. Umówiona wizytę mam dopiero 17-go lutego.

corin mnie boli brzuch dosyć często ale to raczej takie uczucie ciągnięcia . ból n aokres wydaje mi sie ze trzeba skonsulotwac z lekarzem.

reklama
Witam porannie Corin mi tak mówila koleżanka ze jak jest ból na @ to są skurcze macicy i jak możesz lepiej się skonsultować z ginem. Ja mialam tak tez ale krótko.... ale bolal mnie jak mialam siąśc na kibelek i przechodzilo mi .... wiec warto.... jak masz mozliwość to pewnie.
A ja sie zastaannwiam co zjesc na śniadanko i chyba zjem kanapeczki z bialym srekiem i dzemik z malin i kako... ale nie wiem. Wczoraj się najadlam świerzyzny u teściów ....wchodzilo..... ale potem pilam hektolitry kompotu i soków.... wody.... moja waga zaczyna przybierać hehehh dzis jzu 57,8 a strart byl 55,5 ;-) no i brzunio zaczyna się pokazywać wiec niedlugo wrzucę moje zdj do naszej galerii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry