Wisieńka
Fanka BB :)
No i wczoraj klękł nam komputer. Chyba monitor siada. Przynajmniej Pol tak mówi. Kolejny wydatek jasna chooooooo. Coś tam pokręcił i się włączyło ale jak odpala kompa to znów to samo. Na razie nie wyłanczamy. Maluch kopie dzis czesto więc juz jestem spokojna.
U mnie na obiad zupka dziwna, takie trochę minestrone bez pomidorów, schabik , ziemniaczki i suróweczka z lodowej.
Corin myslałam o detektorze ale ja bym siedziała z nim non stop więc sobie daruję
No chyba, ze jednak nie wytrzymam. A na fasolke zapraszam , babcia dała nam kilka słoików. Smakuje jak świerza
mailuj zdrowiej kochana szybko
orchidea ja bm meksykanska tez zjadła chętnie. Jestem non toper głodna i TYJĘ
Mój Maciek znowu chory, gardło ma jak straż pożarna i katar niemiłosierny. Mam nadzieje, ze sie nie zarażę.
U mnie na obiad zupka dziwna, takie trochę minestrone bez pomidorów, schabik , ziemniaczki i suróweczka z lodowej.
Corin myslałam o detektorze ale ja bym siedziała z nim non stop więc sobie daruję
No chyba, ze jednak nie wytrzymam. A na fasolke zapraszam , babcia dała nam kilka słoików. Smakuje jak świerzamailuj zdrowiej kochana szybko
orchidea ja bm meksykanska tez zjadła chętnie. Jestem non toper głodna i TYJĘ
Mój Maciek znowu chory, gardło ma jak straż pożarna i katar niemiłosierny. Mam nadzieje, ze sie nie zarażę.
...podjadłam żeberek i modrej kapustki 

Jak ja byłam na zwolnieniu w ciąży z Amadeuszkiem od początku 2009 roku to weszła taka nowa ustawa że ZUS nie może sprawdzać ciężarnych będących na zwolnieniu lekarskim. Należały one do wyjątku, bo wszystkich innych oczywiście kontrolowali. Ustawa ta ma ok. 2 lata, więc albo ją znieśli, albo się ZUS machnął. Teraz się nie orientuję jak z tym jest bo jestem na urlopie wychowawczym i chorobowe mi nie przysługuje.
Póki co ratuję go jak tylko się da.
...dziwne....
do słodkiego mnie w ogóle nie ciągnie, a! i jeszcze banany są na topie