• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

margerita, kupilam za 180 zł. Szukalam najpierw używanych i można dostać za 80-90 zł najtańsze, ale bez żelu, żelu nie sprawdzalam ale zakladam że butelka kosztuje w granicach 25 zł.
Potem pomyślalam, że przecież po ciaży sprzedam swoj detektor (zakładam że za 90 zl :-) ) wiec suma sumarum nowy bedzie mnie kosztowal tyle ile używany, a jest gwarancja i pewnosc ze dziala ;-)

link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1436598461

reklama
U nas też dziś pogoda pod psem:-( Ciepło, bo koło 8 st, ale strasznie ponuro i wieje. Wczoraj było fajnie, choć bez słoneczka. Z małym ulepiliśmy bałwana, to dziś tylko czapa po nim pod oknem została:szok:

Sorki, ze zniknełam bez słowa ale złozył mnie ból głowy i dreszcze. Chyba przeziębienie i padłam pod kocem na kanapie. Teraz jeszcze gorzej się czuję więc się tylko żegnam. Miłych snów.

Oj wisienko współczuję trzymaj sie cieplutko .

P.S Chciałam dodac zdjęcie małej na wątek o naszych usg i nie moge wgrać obrazka tylko mam podac adres strony .... a ja mam zdjęcie na pulpicie wrrrr coś sie zepsuło czy co.???

wisienka zdrowiej szybciutko, niedobre choróbsko!!
margerita a jakiego programu za wgrywania zdjec uzywasz? bo foto trzeba wgrac i potem wpisac do postu kod:)

Ostatnia edycja:
maqnio żadnego nie używam hmmm zawsze miałam naszykowane zdjecie na pulpicie i wgrywałam obrazek z komputera a nie ze strony dlatego teraz zbytnio nie kumam i nie wiem dlaczego nie mogę.

margerita : trzeba skorzystac z jakiegos programu do wgrywania zdjęc: ja np. uzywam www.fotosik.pl,jest jeszcze imageshack -ale tego nie znam. w kazdym razie musisz wejsc na strone, zarejestrowac sie - bezpłatnie, bedzie tam ikonka "dodaj zdjęcie" - dodajesz sobie wybrane foto z Twojego komputerka, po wgraniu zdjecia, pod nim pojawiają sie różne kody, na rózne potrzeby, Ty żeby wrzucic zdjęcie do posta, wybierasz "kod do forum" - tak to sie nazywa, kopiujesz ten kod i dodajesz do posta.:)

reklama
i jeszcze jedno: przed wgraniem fotek warto je troszke zmniejszyć.
jak bedziesz miala problemy to pisz, ja jeszcze jakis czas nie wyłaczam kompa:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry