Wpadam na chwilkę. Oglądaliśmy film głupi,że masakra. Ja dziś dzień pod znakiem mdłości zaczełam i chyba zakończę. Lepiej jak cos zjem ale tylko przez kilka minut. Moim zdaniem liczy się te pełne tygodnie. Czyli ja mam 6t2d i jestem 6 tygodniu ale wiem, ze liczą róznie i lekarze i kobietki. A na usg najlepiej pójść około 40 dni po zapłodnieniu i wtedy juz powinno być widać wszystko.
witam
samosie i Basieniak , życzę cudownej ciąży i ślicznych , zdrowych dzieciaczków
margaritta oglądałam filmik na kompie i nie mogłam zajrzeć a zaraz włączymy jakąs komedię jeszcze:-)
zuzu gratki srebrnej szczały, My mamy mithsubishi czy jakoś tak to się pisze. Zielone , 5 drzwiowe, ma duży bagażnik i jest szybkie. Na razie może być. Ale chciałabym vana.:-)
Lekarza mam z prywatnego uzbezpieczenia i nie oddałabym go za nic w świecie. Poszłam na NFZ i więcej nie pójdę, nie dostałam żadnego skierowania a lekarz powiedział, ze mogę zrobic sobie badania u niego prywatnie.

I to było na tyle przygody z NFZ. Ciesze się, ze mamy to ubezpieczenie bo to rewelacja. Każdy specjalista od ręki, super warunki i wszystkie badania za darmo.
No rozpisałam się ide oglądać.:-)