• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

maqnio a zdjecia??? ja chce zobaczyc!!!
a co do lekarzy to np jesli nie widac na 100 % co to jest to po co mowia, mogli powiedziec ,,cholercia nie jestesmy pewni, dowie sie pani za miesiac" a nie gadaja tak wczesnie , pozniej czlowiek sie napala a okazuje sie cos innego. DLatego wlasnie wole czekac zeby nie byc zaskoczona!

reklama
Dziewczyny, już ja Was obejmę, spokojnie;) A tulę Was normalnie, a nie teletubisiowo;))

mala monis, taka nieodpowiedzialność mnie przeraża...

Ostatnia edycja:
orchidea no własnie na szczescie, ciuszki, które do tej pory kupilam moga byc i dla dziewczęcia uf..:)
em_ka no własnie foty mam bardzo kiepskie, bo tak sie istotka ruszała, ze nie sposób było strzelic jakiegoś porządnego zdjęcia :(

orchidea a ty masz termin do mojego zblizony :-D ale fajnie. ALe jak sobie pomysle ze prawie wszystkie lipcowki maja porody wczesniej ode mnie to bede nakrecona na maxa po przeczytaniu wrazen :-D i dopisz sie do listy choc nie widac heledorki na horyzoncie

witam
i ja po wizycie
u nas mmiedzy nózkami cos dyndało, lekarz mi mowi"pani patrzy tu miedzy nogami to siusiak" i sprwdzil przepływ na kolorze i stwierdzil ze to nie jest pepowina, takze mam chłopaka tylko imie wybrac i zeby zdrowe sie urodziło
na razie ok, podpatrzył co i jak, serduszko bije, mały szaleje np bardzo wyraznie widac było ręke i tego siuisaka naprawde
za 4 tyg połówkowe usg zobaczymy czy moj mały nie okaze sie dziewczynka ale raczej nie
ciesze sie ze w porzadku jak na razie bo jak tak czytam posty i inne rzeczy to sie człowiek nakreca i mysli:-D:-D:-)
musze kompa mezowie zwolnic wiec zmykam zajrze pozniej cieżaróweczki
pozdrawiam

pasota no dobra jak dasz radę to tul hahaha :-D ;-) właśnie z chrześnicą gadałam matko co za gadzinka moja no hahaha mówi mi dziadek z babcią jest u mnie przyjechali na kawę bo wiesz jutro jadą do Ciebie no to ja mówię wiem wiem Wiktoria a ona wiesz co dziadzius powiedział,że jak będziesz miała syna to będzie pił wódkę dwa tygodnie i będzie babcia mu tylko jedzenie i wódke dawała o matko myślałam,że padnę gadaja takie rzeczy przy tej gadule hahahaha goni1a gratki wielkie wow kolejny synek :-D em_ka no ja mam na 25 termin a co do listy to ja jakoś nie chcę tam byc ;-)

Ostatnia edycja:
Gon1a ale fajnie by bylo, czyli mialabys na dobra sprawe parke tak jak chcialas :-D jak na razie gratulacje syncia, chyba sie juz przewaga zrobila nie? :-)

reklama
gon1a gratki wielki!! ja juz sie pogubiłam ilu mam facecików a ile babek
orchidea..takie dzieci sa swietne jak juz gadaja, rozumieja i potrafia powtórzyc:)
margerita dziękuje:)
do pogadania później brzucholce drogie, małz ciagnie mnie na filmik:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry