• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

ja lece teraz szukac kafejki internetowej zeby kupic karte z ktorej moge dzwonic do pl za darmo bo ta co mialam sie przeterminowala a jeszcze mialam pare minut do wygadania :wściekła/y: nawet nie wiem gdzie jest ta cafejka bo w naszej okolicy to ciezko o takie rzeczy.. lecem wiec

reklama
mamucica ja też nie rozumiem takich osób, że nie chcą poznać płci maluszka, może to wynika z mojego charakteru, lubie wiedzieć na czym stoje.Gon1a gratuluję syneczka :-) Anula fajny ten twój brat ma mega pomysły i bujną wyobrażnię :-D
elleth kuruj się kochana jutro będzie lepiej ;-)
maqnio ja też oglądam ten film z całą moją załogą;-):-D Biziaki

Iwonus az za bardzo ciagle cos wymysla,teraz jest na etapie marzen o wyjezdzie za granice i zalozeniu tu wielkiego gospodarstwa na ktorym mam mu niby pracowac mama a on tam dodatkowo i jesli bedzie mial zone i dziecko to bedzie jadl u mamy a nie od jakiejs baby:-Dz tym jak dzieci powstaja chcial dzwonic do mnie ale wymyslil sam i uznal ze do mnie nie bedzie bo bede krzyczala:-)a swoja teorie ma konsultowac z kolega tamten ma sasiada pytac;-)wyobraznia dzieci nie ma granic aby nasze nie wdalo sie w wujka:tak:
Uciekam dobrej nocki:-)

Anula to niezbyt dobrze ta pani wytłumaczyła skoro brat dopytywać musi:) Dobrze, że chociaż plemniki i jajniki zapamiętał a że odwrotnie to mały szczegół. Zamiast pytać sąsiada powinien jednak do Ciebie zadzwonić w końcu jesteś na bieżąco z tym "skąd się biorą dzieci".
A jeśli chodzi o jedzenie u mamy to ma chłopak rację "nie ma jak u mamy". Nikt go tak dobrze nie wyżywi jak mamusia:)
Wesołek z tego Twojego brata:)

em_ka ja to jestem pałeczka..Ty mnie pytałaś za co mnie ciągnie a ja zrozumiałam co innego..no niestety ciągnie tylko słownie, bo za co innego ciągnąc to sie boi:)
iwonus no filmik super!!! miłego ogladania!

no to życzę Wam miłego oglądania - ja jakoś w całej tej serii sie nie bardzo mogę odnaleźć, ale to już kwestia gustu.....

ja siedzę z mężem - ja na kanapie z kompem na kolanach, On na podłodze z kompem na kolanach i klepiemy w klawiaturę - stwierdziliśmy, że włączymy kamerki i będziemy przez Skype ze sobą rozmawiać.... :)

reklama
Witajcie! Kochane. Z tego co zdązylam przeczytać gratuluje córeczki i synka!!! Fajnie że już wiecie!!!! Ja jeszcze czekam ponad tydz... ale już coraz bliżej.
Dziś znów mialam maraton.... pojechalam po 9 wrocilam o 16 bo tak dzieci z basenu wychodzly ..... z mokrymi glowami wiec musialam je wracać. Przyjechalam do domku zjadalm i przyszla koleżanka pazurki jej robilam bo jutro ma imprezke i nastepne 2,5 godz. Na szczęście jestem juz po prysznicu kolacyjce.... uf... i ogladamy na typ 1 film.... A jutro tez do pracki do 12 od rana bo mamy taki projekt zabaw dla dzieci z miasta.... chetnych przyjść do naszej szkoly wiec nie pośpię.
Veronique nie przejmuj się nią... i olac jak mówią laski!!! widocznie ona nie jest dojrzala i nie dorosa do pewnych ról....
Idę teraz na usg zobaczyć wasze zdjątka bąbelków!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry