• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Dzień doberek!!!
majluj o to to to!!! To właśnie miłość!
dodi owocnych zakupków!
corin
ty nałogowcu!!!
Zaglądam do was do razu "z rana", bo potem mam zaległości, że do nocy nie mogę nadrobić. U nas już od wieczora tak wieje, że głowy chce pourywać! Kiepsko przez to spałam, i od 5.30 mam taki katar, że chusteczki z ręki nie wypuszczam. Mały dziś wyjątkowo do 8.30 pospał, za to ja nie mogłam:wściekła/y: Ale przynajmniej słoneczko zaświeciło, to przez okno milej popatrzeć.
Miłego i spokojnego dnia wszystkim mamuśkom życzę! No i będę was podczytywać.

reklama
Witam dziewczynki w ten słoneczny poranek :-) ale noc nie była tak przyjemna wiało jak szalone. Laski ale wy szybko piszecie żeby was dogonić to trzeba nie odlepiać sie od kompa:tak::-)
maqnio w takim razie udanej wizyty życzę.
Anula gratuluję połówki;-)
balkan udanego zakupu autka, myslę że twoja intuicja Ci pomoże wyborze:tak:, a propo mój golfik się popsół i stoi w warsztacie już 2 tyg wymiana silnika eh :wściekła/y:
Veronique ale masz dobrze ja niestety nie mogę spbie pozwolić na taki wypoczynek, bo mam najazd gości -Urodzinki męża:-), własnie biorę się za gotowanie.... ale mi się nie chce:no: Dodi udanych zakupów, kup coś dla mnie i prześlij przez kabelki:-D
A tobie mailuj ti tak zazdrosze tego moża, super mieszkać na wybrzeżu, jeszcze w swoim życiu nie byłam nad możem mieliśmy jechać z mężem w biegłe wakację ale wypad mu słóżbowy wyjazd, a w tym roku to nawet nie ma mowy:wściekła/y:
Colin a może to bliżniaki hehe:-D;-) dobra zmykam bużiaczki papa

Dziewczyny tak sobie pomyślałam czy nie mogłybyśmy otworzyć wątku zamkniętego??? można tam zapraszać tylko znajomych ..dodawać zjecia bez obaw,że każdy je zobaczy itd.

Veronique - to mamy dzis obie mega aktywny dzień, bo ja zaplanowałam to samo :-):-p
Mailuj - pchwal meza ;-)A ta nutella to zwykłe przekupstwo było, co? :-D A dziecko z instrukcją obsługi... Mi by sie przydalo, bo czasem mam watpliwosci ze bede wiedziala co do czego.. :sorry2:
Dodi - szybkich, spokojnych i w atrakcyjnej cenie zakupow zycze
Corin - ale przeciez lekarz tez czlowiek, mógł zwyczajnie przeoczyć drugiego dzidzia... :-D

No i w zwiazku z tym, ze masz duzo do nadrobienia to Ci Corin napisze w skrócie newsa, a nawet dwa.. (dziewczyny na pewno nie beda mialy nic przeciwko)... Jak sie wczoraj okazało, jedna dzidzia zmieniła płec! :-) Maqnio miala miec synka a jak pokazalo jej wczoraj USG, bedzie jednak dziewczynka! :-) A u Goni bedzie chlopiec :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katerina nie przekupstwo tylko nagroda;-) Bo Nika od kilku dni ciągle po zakupy lata jak Czarek zachorował.Już miala obiecaną wcześniej. A nutella jest już wspomnieniam. Bo Nika siada z tatą, łyżki w dłon i okupują sloiczek. Zajmuje im to 10 minut. ja jakoś nie chcę slodkiego:szok: wypilam kefirek i zagryzlam ogórem
U Gochy też będzie synek

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry