• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
Mnie do słodkiego jakos specjalnie nie ciagnie, ale jak napisałaś ze tak łychami... ze słoika... :-) To tez chce!!! :tak:W sumie moze nawet dobrze smakowałoby tez z kabanosami które właśnie wcinam.. :confused::-)

Dziękuję za skrót informacji i gratuluję dziewczyny :)

W czwartek idę do gina to powiem mu zeby znów poszukał dokładnie :-D Moze faktycznie siedzi tam jakiś ukryty samuraj ;-)

Co do jedzenia, to mnie ostatnio wzięło na chrzan. Wprawdzie łyżkami ze sloika go nie wyjadam :-D ale za to dokładam go do wszystkiego :-D (no prawie ;-) ) Nawet kupiłam buraczki - bede robiła buraki z chrzanem :-D

Dziś w sklepie były ptysie, wieeeelkie ptysie o średnicy 15 cm. Oparlam się i nie kupilam i teraz ciągle o nich myślę a smaka mam coraz większego....

Ostatnia edycja:
mailuj widze ,że masz za tydzien i 4 dni USG więc jest nadzieja;-) ja u Ciebie stawiam na chłopca :-p

U kateriny i Corin dziewczynke ;-) zaznaczam,że nigdy dobrze w nic nie trafiłam ani nic nie wygrałam hahaha .

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki ja tylko na chwilkę:-) znów naskrobałyście dużo:-) dziś i jutro mnie nie będzie raczej:-(mam gości na weekend:-) więc miłego weekendu życzę:-) u mnie dziś słonko grzeje:tak: super pogoda;-)

Hej Dziewczyny!!
No, ja juz wrocilam z cudnych wakacji....ahh, bosko bylo, sloneczko, ciepelko, poplywalam w oceanie i polazilam boso po piasku - uwielbiam! Do tego sie poobzeralam rybkami i lodami, i brzuch mi urosl jak nie wiem co!

No, moze po poludniu bede miala czas troszke nadrobic co tam u Was slychac, choc nie sadze zae dam rade wszystkiego przeczytac...
Jak na razie wyczytalam ze u Maqnio dzidzi plec zmenilo... wow!
Wieczorkiem moze wstawie jakas fotke!
Paaaaa!

reklama
Margerita, no u mnie niby dziewczynka ma byc. Ale lekarz nie byl pewny, nie do konca widzial. Bardziej z tego co pamietam kierowal sie budowa kosci itd... Dowiem sie 3 marca na kolejnym, ale po sytuacji Maqnio i moim ostatnim śnie, w którym miałam chlopca ubranego w różowe... Kto to wie? :-D
Corin - właśnie sobie wyobrazilam smak nutelli z chrzanem.. Bleee... :szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry