• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

elleth majluj no to na sylwestra sie musimy koniecznie umówić na grzańca, szampana i papieroska. Tylko pytanie gdzie? Ale do zastanowienia się mamy jeszcze duuuużo czasu!:-)
Ja już robiłam porządki w szafach. Połowę moich rzeczy spakowałam do kartonów, bo albo za krótkie, albo za ciasne to po co mają mi miejsce zajmować. Na strychu poczekają.
Muszę jeszcze skończyć sprzątanie i jeszcze pewnie coś upiec bo gości miałam i mi prawie całe ciasto porzarli, a jutro następni i nie będę miała ich czym poczęstować, więc jakby któraś miała jakiś fajny i szybki przepisik, to ja bardzo chętnie:tak: Robiłam kiedyś blok czekoladowy, rewelacja, polecam!

reklama
Hanami, mam dokładnie tego samego stresa - jutro zaczynam 18 tydz i ruchy czułam raz i od tamtej pory spokój.....

Dziób, wiem, co czujesz, co prawda ja w zeszłym tyg miałam tylko dwóch, ale wystarczyło.... na szczęście, jak już napisałam wcześniej, do alkoholu mnie nie ciągnie, choć kiedyś bez dobrego wina nie wyobrażałam sobie wieczoru.....

A'propos wina - dostałam kiedyś butelkę wina bezalkoholowego, z całkiem niezłej hiszpańskiej winnicy Torres.... przyszła do mnie koleżnka - otworzyłam - zapach - fantastyczny.... a smak - wygazowane półsłodkie szmpanskoe igristoe - paskuda - więc jakby ktoś Wam kiedyś proponował - nie polecam..... poza tym, że jednak 0,5% ma....

Dzieki Mailuj i Psota! No nic, trzeba cierpliwie czekac na pukanie! Psota fakycznie jestesmy dokladnie w tym samym tyg i dniu! Na kiedy masz termin?
Dziob, o rany...to moze zostaw ich i sie gdzies przejdz...zreszta moze za niedlugo sami odpadna i zasna...

A ja bym cos zjadla ale nie wiem co. Wiec chyba lepiej nie zjem.
A za miesiac bede w Polsce na cale 2 tygodnie! Yuhuuu! Juz pracuje nad lista jedzonka ktore Mama mi bedzie przyrzadzac!

Balkan, moze faktycznie trzeba jeszcze poczekac, chyba jednak, tak jak kazda ciaza jest inna, inaczej sie odczuwa ruchy i w ogole...

Co do wina to ja sie ograniczam do wachania - a zapach uwielbiam, nawet zrobilam kurs degustatora win, podczas ktorego sie spilam niemilosiernie, bo szkoda mi bylo wypluwac (jak byc powinno), tylko wszystko wypijalam! A o bezalkoholowym nie slyszalam, ale wino jak dla mnie musi miec procenty...

Psota, to tak jak ja - 15 lipca!! juz za 2 tygodnie polowinki!!!

hanami, będziemy mogły razem na połowinki się napić... soczku pomarańczowego czy czegoś w tym stylu;) i Ty też będziesz miała synka, prawda?

to jesteśmy umówione Hanami;)

A tak na marginesie, zadzwoniła do mnie dzisiaj koleżanka i od słowa do słowa i się pyta, na kiedy mam termin, mówie jej, że na lipiec, a ona do mnie ,,coś Ty, już na lipiec?!" pomyślałam sobie ,,kobieto, co Ty mówisz jakie JUŻ", czy Wam też tak woooolno płynie czas?

reklama
Psota i Hanami mój suwaczek pokazuje tak samo jak wasz ja ruchy juz czuje i to bardzo wyraźnie ale nie wszystkie kobiety czuja tak wczesnie mozna po 20 tyg dopiero zacząć czuc maluszka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry