• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

witam i ja
w lublinie zima na całego pada wieje i mrozi brrrrrrrrr
u mnie ruchy czuje coraz wyrazniej i częściej, wczoraj byłam na usg na razie wsio ok no i chłopak ma byc jak któas nie doczytała:-D
a ja dzis porzadki robilam i upiekłam biedroneczke, narobie Wam smaka
Zobacz załącznik 326776

reklama
Nie lubie ciasta zadnego w którym jest masa tak ze torty moga dla mnie nie istniec i moje córki tez nie lubia wiec pieczenie tortów i maziatych ciast mam z głowy za to sernik idzie blachami

Marzenko, jak moja mama była po latach ciąży (ja miałam 19, brat 17), to koniecznie chciałam siostrzyczkę, z racji tego, że miałam już brata, no ale urodził się kolejny braciszek i musze Ci powiedzieć, że jest moim oczkiem w głowie i rodzice ciągle mi wypominają, że go strasznie rozpuściłam;) Poza tym, ja z bratem też bardzo o mamę dbaliśmy i sprawiało nam to ogromną radość, więc może pozwól córeczką się rozpieszczać, a sama odpoczywaj, leż i się dobrze baw;)
A z tym mówieniem mamo do siostry, to standard, u nas jest tak do dzisiaj, ale wtedy mały mówi, ,,przepraszam bardzo, ale to jest moja siostra, nie mama" :)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za pomysły z galaretką w tle ;-) Do nas schodzą sie goście w poniedzialek, mam zamiar zrobić ciasto bez pieczenia "3bit" - tona kalorii ale pyszne ;-)

Psotka super wygladacie jak mama z synem a jednak to tylko braciszek , juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede miała takiego szkraba w domku jak to sobie wszystko od nowa przypomne

Marzenko, cieszę się, że zdążyłaś zobaczyć zdjęcie, bo coś nagrzebałam i się skasowało;) Tak, to braciszek, teraz czekam na mojego synusia i tak jak Ty, już się doczekać nie mogę;)

reklama
Corin a ja dzis kupiłam galaretki, i chyba jutro zrobię z owocami, bo mi sie tak zachciało dziś w sklepie..ale juz nie chce mi się robić..może jutro, chyba, że ochota przejdzie... ja mam dziś coś rozstrój żołądka,tak łagodnie mówiąc hehe..tylko nie wiem po czym :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry