• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Słuchajcie tego mojego chłopa to tylko w ramki i na scianę... Chcialam dzis przygotować to ciasto na jutro, ale koszmarnie nie chciało mi sie iśc do sklepu. Cały ranek tłumaczyłam małżowi ze marzy o zakupach (wzorem majluj) i wkońcu wziął listę i polazł. Mial kupić 4 duże paczki herbatnikow leibnitz, mleko skondensowane i smietanę kremówke - 0,5l. Wrócił szczęśliwy z 4 paczkami herbatnikow bebe (pakowanych po 8 sztuk) i 0,5l śmietany 18%. Po czym otwarł piwo żeby nie musiał jechać znów. No i muszę teraz sama dymać do sklepu, bo przecież nie zrobię bitej smietany z 18% :wściekła/y:

reklama
em_ka Babiszonie Ty Drogi zamiast gadac wstawiaj foto brzunia to bedziemy podziwiac i porownywac:)
veronique ja mysle podobnie jak em_ka, ze to przez to, ze zwieksza sie przepływ krwi, ale jak cie to niepokoi, to jak bedziesz u ginka to zapytaj. Najwazniejsze, ze nie masz żadnych brzydko pachnących upławów:)
corin buhahaah no nie!siedze i pekam, tak sie usmialam, ze znowu zaatakował mnie paniczny kaszel. Nie pisz Brzucholcu takich rzeczy, bo się ze śmiechu posikam:-);-)fajny ten Twój małz:)

Ostatnia edycja:
COrin eee to standardowo :-D czyli mleko skondensowane zamienil na piwo :-D no faceci dzialaja na zasadzie:
,,jesli zalezy ci na konkretnych rzeczach nie wysylaj faceta do sklepu" :-D

maqnio nie chce nic mowic ale jakis czas temu wstawilam zdjatko ktore znalazlo sie jako ostatnie na stronie, pozniej wstawila Corin a mojego juz nikt nie zauwazyl
ale ja chcesz to moge wstawic aktualne ze wczoraj :-D

em_ka o kurka..faktycznie, dopiero teraz zobaczyłam Twoj brzunio...aż głupio ze nikt nie zauwazył. Obiecuje poprawę:) trzeba było wszczynac alarm:) zaraz bysmy oglądały:) a tak wogóle to jest śliczny, i jak patrze na ten na pierwszym zdjeciu na poczatku wątku to az trudno uwierzyc ze to ten sam:) ale mimo to wstawiaj z wczoraj:)
mmarta_only jak w razie jakies egzorcyzmy pomoga obiecuje - dam znac:)

sie usmialam jak nie wiem z tego, ze moj zostal taki sam, opuszczony, przez nikogo niezauwazony :-D bidok jeden :-D
ja juz zaczynam tworzyc sklejke brzuszkow, jak dojde do 40 tyg to wstawie ja do galerii :-D teraz nie chce bo zepsuje efekt koncowy ^^
no to jak tak, to zaraz wstawie nowy :-D roznica miedzy tamtym a tym jest 1,5 tyg ale widac jak sie wydluzyl troszke

Corin, hahaha dobre, ale jak mówi Emka to normalka u facetów. Przynajmniej u mojego. Albo kupiłby ak Twój 18%, albo wszystkie możliwe warianty procentowe. :-D

Emka, lecę na brzuszki obczaić Twoje pominięte zdjątko bo tak być nie może :szok::-D

Maqnio, kurcze kuruj sie! A probowalas robic parówki? (tzn. np jakis olejek eukaliptusowy dodac do wrzatku i nachylic sie nad tym z recznikiem i wdychac)? Mi to pomaga na kaszel i katar, fajnie sie oczyszczaja drogi oddechowe! o i gratki polmetka!!!!

Mailuj, ale z Ciebie imprezowiczka! I dobrze, trzeba korzystac poki mozemy! I fajnie tak czasem poobserwowac wstawione towarzystwo trzezwymi oczami...a malzowie jak sa podpici to chyba sie wszyscy robia tacy czuli do potegi, smieszne to!

Emka, a gdzie ten Twoj brzucho bo nie widze nigdzie foty?!

Corin, nie no, trzeba by chyba stworzyc osobny temat z zachowaniami i powiedzonkami naszych facetow, bo by sie mozna bylo smiac i smiac.
Moj dzis tez, pomogl mi rano troszke sprzatnac (zamiotl pod lozkiem!!), i za chwile dzwoni do kumpla i slysze: "Co tam u Ciebie, nooo, ja wlasnie mieszkanie posprzatalem, ufff, stary, ale niedzielka!" Hahaha, tak sie zaczelam smiac do siebie, podczas gdy ja odwalilam cala reszte...

Ale nic, dzis obiadek u tesciow i relaks- paella, czyli ryz z owocami morza i warzywami!

ale tak na prawde to wszystko wina Corin, ktora zablokowala mnie swoim zdjeciem :wściekła/y: :-D :-D :-D aty aty aty!!!!

hanami na 20 stronie na samym koncu a teraz wstawilam nowy

a co do paella to uwielbiam ale z kurczakiem, bo jak mi zaleci zapach owocow morza to na wymioty od razu, nie wiem czemu, jest to jedyny zapach ktorego zniesc nie moge

Ostatnia edycja:
hanami dzieki kochana, robie parówki z rumianku, soli i sody oczyszczonej - i pomaga na chwile, teraz smaruje sie amolem na pocenie, masc majerankowa pod nos, syrop z cebuli, czosnek, termoform pod kołderke i tak ledwo zipie. ponoc co nas neie zabije to nas wzmocni...damy jakos rade:)

reklama
Maqnio, biedulko, kurczę a byłaś u lekarza bo nie pamiętam :zawstydzona/y:? Może jakieś leki lepiej wziąć?

Hanami, oni wszyscy tacy sami :-D:-D:-D Mój kiedyś obiecał że wysprząta nasz pokój kiedy ja leżałam w łożku z mdłościami. Pozamiatał podłogę i usiadł na kanapie. Ja czekam i czekam aż zrobi resztę, a on nic. Pytam czemu tak siedzi, a on, że przecież właśnie skończył sprzątać to odpoczywa. Uśmiałam się bo na prawdę chłopak myślał, że to wszystko co trzeba zrobić.

Emka, a fotki robisz co tydzien do tej sklejki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry