• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

A myslalam ze tylko ja mam erotyczne sny :_) hmmm a dzisiaj Pawel od swojej siostry przywiozl pelno ubranek jakos chyba probuje sie zrehabilitowac w moich oczach,,, korci mnie ale jeszcze nie otworzylam tej paczki z ciuszkami ... :/ moze nawet nie powinnam przyjac ?

reklama
Hej;-) nie doczytuje Was bo.... mi się nie chce ha!!:zawstydzona/y: Buziaki na Walentynki mamuśki.
A co do brzydkich snów to ja juz drugą noc je mam:baffled: a powyżywac nie mam się z kim więc ...kupa:-D

Cześc Brzucholki :-)
Miłego dnia,ja mam dzisiaj swoje święto - chorych na padaczkę. Choroba jest wprawdzie wstrętna ale co święto to świeto...

wydrussia, witaj w klubie tych co chca a nie mogą :-( Mi gin powiedzial, że w miare jak macica bedzie sie rozrastać to łożysko powinno iść w gorę, wiec jest szansa że w czwartek dostaniemy zielone światlo ;-)

Cześć Mamusie:)

całą noc męczyło mnie pobolewanie brzucha i żeber, teraz nie jest nic lepiej, już zaczęłam panikować...:(

elleth, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:)

mamucica, ja od początku ciąży wstaję każdej nocy od 3 do 10 (!) razy

wydrussia, mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty, mam z kim, ale co z tego jak kompletny zakaz, zostaje tylko klasyczne przytulanko;)

Elleth ,Kochana to zaraz pisz jak tylko wrócisz:-)

odezwe się wieczorkiem, bo moja gin ma z reguły godzinne, czasem większe opóźnienie. ale to dlatego, ze z reguły jej się wizyty przeciągają, albo jakaś dziewczyna zadzwoni i przyjmuje od ręki (to akurat plus, takie poczucie bezpieczeństwa, ze jakby co od ręki zobaczy).

Cześć mamuśki,
ale dziś słonecznie aż chce się z domu wyjść. Chociaż chyba mroźno:(

CUDOWNYCH WALENTYNEK WSZYSTKIM ŻYCZĘ. Nie tylko dziś ale przez calutkiiiiii rok!!!!

Mam pytanko dziewczynki czy wy też musicie w nocy wstawać do toalety? Ogólnie sikam bardzo często. Brzuch jeszcze nie aż tak duży żeby dzidzia uciskała, czyżby hormony cały czas tak szalały?

Mnie się raz trafił sen erotyczny:) Chociaż w pierwszej ciąży takie sny miała częściej:)
ogólnie jakoś bardziej napalona w ciąży jestem:)

W czwartek idę do ginekolożki. Już nie mogę się doczekać bo dzidziola zobaczę. I mam nadzieję, że będą wyniki amnio.
O kurcze jak ja się denerwuję tymi wynikami.

Ja mam chyba pojemny pęcherz, bo nie wstaje, ale rano budze sie z bólem pęcherza, jest taki naładowany. Trzymam kciuki za wyniki.

A ja jestem u mamy. Dałam babci jeść, ubrałam (coraz gorzej z nią, :-( ) ugotowałam im zupe i zrobiłam mamie przegląd w szafie. OMG ile ona ma ciuchów (jest mega lupkowym szperaczem, troche sobie wybrałam (całą siate).

lece zaprawic zupke. Miłego popołudnia.

Psota , też przez to krwawienie? Mi gin nic nie mówił ale sama się kapnęłam że lepiej nie ryzykować
Corin , u Ciebie zielone światełko,a u mnie czerwone:-(

Wydrussia, tak, przez krwawienie, ja na zdrowy rozsądek przyjęłam, że nie można, a ginekolog mi tylko to potwierdził. Poza tym nie chcę ryzykować kolejnych krwiaków i zdrowia mojego dziecka. Ty też musisz prowadzić tryb życia kanapowo-łóżkowy?

reklama
Kurde, cos sobie zrobiłam z palcem w lewej ręce (serdeczny). Próbowalam sie szarpać z wózkiem i jak mi coś strzeliło w nim... Cały czas go czuję, ze jest coś nie tak, bardziej boli tylko jak próbuje cos chwycic, a dodatkowo od palca do nadgarstka pojawiła mi sie taka krecha na wew stronie dłoni... Jak ją masuję to czuję bol (nie mocny) i takie odrętwienie. Zastanawiam się, zlamanie to chyba nie jest, jak sądzicie? Ani mi to nie napuchło, ani nie zsiniało... Jakoś nie uśmiecha mi sie siedzieć najpierw u lekarza po skierowanie ( z chorymi) a potem na rtg, tym bardziej ze ciąża i rtg jakoś niekoniecznie ida w parze.

wydrussia, jeszcze nie dostałam zielonego światła. Mam tylko nadzieję, że gin zniesie zakaz. A jak bedzie, okaże sie w czwartek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry