• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

witam:-)wszystkiego dobrego w dniu Walentego:-D
Co do wstawania w nocy to chyba norma ja od poczatku wstaje:wściekła/y:
maqnio oby przeszlo jak najszybciej bo ile mozna sie meczyc:-(
Corin,psota, wydrusia ja tak samo jak wy mam ochote, mam z kim a nie moge:wściekła/y:
danusia bez obaw:-)

reklama
COrin :) Biedaku ... !!! Mam nadzieje ze tam nic sie powaznejszego nie stalo ... z tym paluszkiem .
A co do Maqnio kurcze z tego co ja wiem to sa naprawde bezpieczne amtybiotyki w ciazy bo ja sama bralam ... i ten co ma Maqnio to akurat z rodzinki amoksycyliny wiec BEZPIECZNY ... na pewno pomoze:)
Ale my chorujemy... wszystkie jak nie Palec ... to PRzeziebienie Jak nie przeziebienie to infekcja pochwy i tak wkolko .
A jesli chodzi o moje checi do wspolzycia to tez nie bardzo :| jak juz cos zaczyna sie rozkrecac to ... Ehh oby to jakos zle nie wplynelo na NAs poki co Pawel rozumie :) i usmiecha sie ukratkiem ale wiem ze mu brakuje przytulaskow ... no ale nie bede sie zmuszac bo to juz w ogole chore by bylo

Ja to mam ochotkę jak mojego nie ma... A jak juz przyjedzie to tak jakos nie mam chęci.. No ale teraz to 4 tyg abstynencji musowo, bo mężulka nie mam w domu.. Jakoś tak w sumie nie mam za dużo ochotki..wolę się poprzytulać (tak normalnie) haha

Witam!
veroniqe no pewnie,nie ma się co zmuszać.
W moim przypadku od początku jest zielone światło, ale i tak tylko od czasu do czasu, bo jakoś się nie chce. A sny erotyczne to wtedyj ak już długo nic, nic.

Cześć Dziewczyny,

nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.. jestem byłą lipcówką. Dawno tu do Was nie zaglądałam, mam nadzieję że u Was wszystkich wszystko ok, że żadna nie poszła w moje ślady, że dzidziusie rosną zdrowo a brzuchy już wystają. Oczywiście nie ma mowy żebym nadrobiła czytanie. Pozdrawiam wszystkie Cieplutko. Buziaki Walentynkowe.

reklama
wydrusia niby jest w miare szyjka az tak bardzo sie nie skrocila leze i moze bedzie ok ale moze sie bardziej skrocic a wiadomo to grozi przedwczesnym porodem albo zalozeniem passera:-(wierze ze jednak sie nie pogorszy w koncu leze tak jak lekarz kazal;-)
Mart81 witam;-)w prawdzie jestem od niedawna ale pisz co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry