• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

HAhahaa a moj małż ostatnio jak cosik tam probowalam dotykac ... to powiedzial " Tam juz nic niema zroslo sie z dziurka .. " Albo tekst typu " JA juz zapomnialem jak to sie robi "

reklama
witajcie brzuchatki

ja już się wychorowałam mam nadzieję na stałe i wreszcie wróciłam do żywych :-) i do pracy, co mnie ucieszyło, bo już mi się w domu trochę nudziło samej, a tak przynajmniej między ludźmi jestem - już się stęskniłam trochę za tymi pracowymi gębami;-)

w temacie przytulania ja mam akurat odwrotnie - tzn. przed ciążą dodatkowo zawsze albo się stresowałam, że zajdę albo dla odmiany -jak już się zdecydowaliśmy - że nie zajdę
a teraz pełen luz.... i to prawda, przynajmniej w moim przypadku, że się wszystko intensywniej odczuwa, to jest super :-D
ale wiadomo - jak nie wolno, to nie wolno i nie warto ryzykować, odbijecie sobie po albo tak jako Corin pisze lekarz da zielone światło

Mamucica - ja prawie od początku wstaję tak średnio 2-3 razy i to nie są fałszywe alarmy, naprawdę mi się chce - fakt, że sporo piję i jak na złość najbardziej chce mi się wieczorem, więc to pewnie przez to

Dziób Dziób - uroczy pomysł męża, właśnie najfajniejsze są takie niestandardowe rzeczy

A ja walentynek nie obchodzę i czuję dzisiaj ... ulgę, że mnie to nie dotyczy ;-) może dziwna jestem, ale też nie świętuję dnia kobiet i dnia chłopaka - tylko takie nasze własne rocznice

Marta81 pewnie że Cię pamiętamy, mam nadzieję, że u was już lepiej i trzymam kciuki żeby było jeszcze lepiej

A najlepsza Maqnio byla wczorajsza akcja ...
Wstalam patrze ... P. śpi no to tup tup tup do kuchni kanapki herbatka... i oczywiscie wlaczylam komputer i .. na BB a P. No takkk te baby wazniejsze odemnie sie robia ! TO powiedz im tam ze czuje sie zazdrosny ! HEhehe oczywiscie zartowal .. ale ja nie wiem jakos tak nie obawiam sie ze cos by moglo sie stac ale... NO NIE MAM OCHOTY a teraz jak mam te uplawy to juz w ogole nie ryzykuje

maqnio dzięki :-) ale dopiero po dwóch tygodniach mnie puściło, a to tylko zwykłe przeziębienie było...w życiu tak długo nie zdrowiałam

veronique hhaha..moj tez czasem sie wscieka i mowi ze mi neta odłączy:):):) taki z niego zartowniś. U nas tez nie ma przeciwskazan, ale mnie tak jak tobie - po prostu sie nie chce!:)
pipi faktycznie dlugo to trwalo, u mnie tez juz prawie tydzien, ale mam nadzieje ze antybiotyk zadziała w trymiga!

Mart81 super,że wpadłaś :-) Dzięki za pozdrowienia. Tulam mocno..
Maqnio niech Lek Ci pomoże tak jak mi
Corin jest do psikania Ketonalsport w areozolu. Na pewno Ci pomoże
Co do przytulania ja korzystam bo mogę i chyb dlatego snów nie mam ;-)

A ja dzisiaj sie wielam za takie sprzatanie lazienki ... ze chcialam ... wyczyscic z pralce tej pojemnik na proszek i plyn itd Wiecie o co chodzi i tak dlugo tarmosilam ( A z boczku byl taki przycisk to ... wyciagania ) URWALAM peklo wszystko ehehe jak P wroci to zamorduje ... :P ja z ta pralka to mam przeboje a wystarczylo poszukac tego ale w starej tak mialam ze sie wyciagalo te szufladke a tutaj ajjj no niezdara ze mnie ale musialam to zrobic bo juz nie za ladnie tam wygladalo w srodku

witajcie mamuśki

najlepszego w walentynki! my tam raczej nie obchodzimy takich świąt ale dzisiaj wena mnie naszła i zrobiłam Miśkowi stertę ciasteczek w kształcie serca. Taki mały gest chociaż w kuchni zeszło mi pół dnia :-) a co tam, podobno przez żołądek do serca więc niech ma.

W kwestii wstawania w nocy to ja tak zazwyczaj raz albo dwa razy. Generalnie sikam dużo więcej ale to też przez te tabletki na układ moczowy. Śmiać mi się chce bo niby kobieta w ciąży żadnych tabletek łykać nie może a ja łykam ich całą stertę. Przed ciążą ich tyle nie było :-D a tak tu witaminka, tu magnez, tu no-spa, do tego te na układ moczowy i jeszcze innych parę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry