• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
Słuchajcie ale się ubawiłam. Koleżanka mi pisze na gg, ze była dzis na USG z meżem. I lekarz pyta "powiedzieć państwu czy to chłopczyk czy dziewczynka?" a ni zgodnym chórem na to, że nie. No to gość nie powiedział, ale w opisie zdjęcia napisal tak:
"narządy męskie wykształcone prawidłowo"

Ona ma nerwa, a ja nie moge powstrzymać się od śmiechu.

Corin buahahahhaha mojemu to przeczytałam ale się uśmiał,mówi no tak nie powiedział ale napisał haha wisieńka nie martw sie jak cos zrobimy jakiś napad na bank czy co będziemy pod pseudonimem "zdesperowane ciężarówki" :-D

To zrobcie kobietki taki wątek...o tym co trzeba kupić i ile..będziemy sie wymieniać info na te tematy:) Ja jeszcze nie mam takiej listy:)
Ale mnie dzidzioch kopie.. i to tak w środku..może chce mnie kopnać w plecy:szok: albo wystawić nogę tam dołem hehe..takie uczucie dziwne..

Ooooo no widzisz zawsze jakis pomysł znajdziemy :-D ale tak serio no to masz rację mało to nie kosztuje ... wózek,łóżeczko pościel zmiany poszeweczek,wanienka to w sumie podstawa dla niektórych z nas musimy kupić wszystko.. mojej sis córa za mała jeszcze będzie żeby mi łóżeczko dała czy wózek bo też musi dzidzie w czymś wozić w sumie . dodi dobry pomysł z tym wątkiem,a dzidzia może zgłodniała przed snem hihi ja właśnie poleciałam na balkon po kapustę tata mi kupił całę wiaderko takie 3kg hahaha

U mnie dzis znów cisza, zero ruchów. Jutro sterroryzuję tego gina, będzie musiał mi pokazać wszystko, obie rączki, obie nóżki, główkę - wszystko. Potem koniecznie serducha chce posłuchać - wiecie, ze jeszcze nie słuchalam w tej ciąży? Tylko mi pokazywał na monitorze ze serducho bije :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry