reklama

Lipiec 2011

reklama
yyyy dzien dobry...
Standardowa pobudka u mnie od 5 dni ... ale mozliwe ze wracam do swiata zywych .
PRzed wczoraj mialam ciezka akcje ... jeszcze pytalam mailuj czy mozna stosowac... ten dento sept ktory pomagal ale pozniej juz tylko na chwile . Zdrzemnelam sie obudzilam z ogromnie spuchnietym policzkiem ... nie wiedzialam co sie dzieje a z prawej strony gdzie mialam chore dziaslo leciala w duzych ilosciach ropa .
Dlugo sie nie zastanawiajac bo wyłam z bolu pojechalam do kliniki stomatologicznej ... Pani dentystka rozwiercila mi 4 zeby z mysla ... ze cos sie dzieje z kanalami zebow ... okazalo sie ze mam strasznie schowana .. miedzy policzkiem a dziaslem AFTE ktora spowodowala bardzo duze niszczycielskie rezultaty .
8-smka byla do wyrwania z ropa bez znieczulenia myslalam ze odlece na fotelu ... kolejne 3 zeby czyste ... dostalam masc Solcoseryl do stosowania na te afte jako tako pomaga ale boli BARDZO .
Chcialam bardzo zasnac od kilku dni ale niestety to nie bylo proste nirmilosiernie bolaly zatoki TAK ze nie moglam otworzyc oczu zla po wizycie u lekarza internisty ktory W ZADEN sposob mi nie pomogl zadzwonilam do szpitala gdzie okazalo sie ze moge wziac paracetamol ... dawka 500mg lamalam na pol i bralam przed snem by zbic temperature i moc chociaz na chwile zasnac .
Od 2 dni nie mam temperatury ... ale za to bardzo bolala zatoki w okolicach ... "szczeki" i czola ... robie sobie oklady co by mi chociaz ulzylo na chwile . Pomaga jako tako ...
Dzisiejszej nocy polozylam sie kolo 22 obudzilam sie i tak lawiruje do Rana
Kaszel sie odrywa juz i kataru prawdopodobnie koncowka ... mam czasami nawet odetkana dziurke :| co w miare pomaga mi zasnac ...
Pije syrop z cebuli ... *spam* ... herbatke z malinami miodem lipa . To wszystko jakby psu na bude mam takie wrazenie . Ale musze walczyc .
Dzsiaj chce kupic sobie syrop STODAL .... :) moze pomoze :) staram sie nie kaszlec czesto GORZEJ Z kichaniem ....
No to lece buzka

veronique, biedaku, trzymaj sie. Jak przeczytalam twoje przejscia u dentysty to az mis ie słabo zrobiło. Serdecznie współczuję. Mam nadzieję że pani doktor od 4 rozwierconych zębów zaplombowała ci je spowrotem... A wyrywania na zywca to juz wogole sobie nie wyobrażam. Jeszcze z ropą, matko.... Wiem jaki to ból, bo sama przed ciażą miałam taką akcję, tyle że ja wtedy dostałam antybiotyk na 3 dni i dopiero wtedy mi wytargali ósemkę.

puk puk dzien dobry:) Veronique tylko lepiej byc juz może więc 3 maj się. Ja dziś przespałam normalnie noc, pobudka wczesno- ranna jakoś mnie tym razem ominęła hihi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Veronique, podziwiam Cię, baaardzo Cię podziwiam, jesteś super dzielna! Jezu... Trzyam kciuki za szybki powrót do zdrówka:*

Ale cisza dzisiaj od rana, nocne marki odsypiają;)

Veronique no kochana 3 maj się koniecznie!!!!!! Szkoda że Pani dentystka wcześniej nie zobczayle tej afty a nie jeszcze 4 zęby do wiercenia.... ty to sie budulko nacierpialaś.... ściskam mocno!!! i to choróbsko niech już idzie w siną dal!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry