reklama

Lipiec 2011

Wydrusia nie możesz urodzić 18-stego.. Bo kolejka juz jest ustalona haha, najpierw miała urodzić mailuj, bo ja pierwsza sie boję..no a wtedy mogę ja haha:) wiec zaciskaj nogi i czekaj ;-)

Ja dziś nie pamietam snów, bo mialam przerywane co jakis czas.. Misia miała jakieś rewolucje żołądkowe i nad ranem wstawała do kibelka (sama woda szła) bidulka, wczoraj bolała ją głowka wieczorem i brzuch..tylko nie wiem co jej mogło zaszkodzic.. mam nadzieje, że to nie poczatek jakiejś jelitówki..ale chyba na to nie wygląda, bo juz wcięła na sniadanko bułę z masłem i pasztecikiem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Veronique trzymam kciuki, żeby to się już nie powtórzyło. Limit chorób w tej ciąży wyrobiłaś na maksa i starczy już!!!!!! Maqnio z ciuszkami to na razie super zabawa. Jest tego 200 sztuk najróżniejszych, a metki z rozmiarami ma może 20% :-( Katerina , ja na swoim egzemplarzu zastanawiam się co natura zrobiła z mózgami facetów.
Dodi dobrze, że pamiętasz:-) Bo najważniejsza jest dobra organizacja :-)
Ja na razie walczę z pdatkami, wyrzuciłam Czarka i NIkę nad morze- oglądają jak kąpią się morsy :-)
Wydrusia lipcóweczką już bedziesz bez względu na wszystko!!!! Jesteśmy jedno, duże stado:-)

No cos ty, teraz juz nie masz wyjścia..zostajesz lipcoweczką czy tego chcesz czy nie.. Z tego klubu nie można sie wypisać haah

mailuj 200szt? nooo niiieeee, pobiłaś nas wszystkich z ta ilością!

wydrusiu, dodi..ja to tak sobie mysle, ze pierwsza to bedzie morgenrood - z bliźniakami to zawsze prędzej. mnie z usg wychodzi termin na 24.06 ale i tak jakos w to nie wierze i nawet jesli to i tak siłą mnie nie wyrzucicie:-)zostaje w lipcówkach:)

maqnio z usg to jeszcze może sie zmienić termin.. Wcale byśmy nie chciały, żeby ktoś odchodził:) Noo tak morgenrood pierwszeństwo ma, ale ona podwójna :-) Poźniej będziemy zakłady robić i obstawiać, która będzie następna haha

reklama
No i masz, zostawić was na chwilę to potem nadarzyc nie można :-) I prosze sie do kolejki nie wpychac ;-) Ja rezerwuję sobie 12 lipca. Bardzo podoba mi się ta data, nawet nie wiem dlaczego ;-)

Zalożylam dziś t-shirt męża, więc najpierw mnie ofuczał, dlaczego mu podbieram ciuchy (w żartach oczywiscie), a potem zmierzyl mnie wzrokiem i stwierdził:
"O matko, teraz dopiero widze jaki jestem gruby. Myślalem że masz większy brzuch ode mnie, a ta koszulka na tobie wisi, a ja ja mam upietą"
Poprostu mnie dowartościował, jka nic :cool:

I wogóle co to za przenoszenie się na czerwiec?? Nogi ścisnąć, korek w .... ;-) i trzymać do lipca :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry