reklama

Lipiec 2011

Cześć Mamuśki !
Ale naskrobałyście od piątkowego wieczoru. Nie wiem, czy nadrobię wszystkie wpisy.
Współczuję wszystkich bóli. Ja niedawno miałam infekcję pęcherza i niestety antybiotyk. Na przeziębienie polecam herbatkę z majeranku (przy katarze wskazane wąchanie naparu).
Ja lecę skręcać komody i IKEA. Kupiłam tam też łóżeczko, ale chyba jeszcze za szybko, żeby je składać.
Podziwiam Was, że macie jedzeniowe zachciewajki. Mnie nic się nie chce. Jem bo muszę. :cool:

reklama
Sestinka u nas w rodzinie to albo dzieci po terminie albo 2-3 tyg przed sie rodzą:-) tak więc nic mnie nie zdziwi:-) miejmy nadzieje że bedzie zdrowiuteńki tak jak w śnie:-)

sestina hihi no ja juz staram się nie spać na brzuchu ani nic chociaż tak uwielbiałam grrr no ale dam radę a dzidzolek niech Cię kopie i buszuje po brzusiu ile wlezie :-D o kurde wydrusia też masz sny hihi dobra będę później laseczki kochane lecę na spacerek póki mrozu nie ma hihi :*:* buziam

:tak:

napisałam na brzuchu a chodziło na plecach:) nie spię na B. odkąd wiem ze jestem w ciazy heehhehe. Teraz to chyba jak Wańka Wstańka byłabym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ;-)
Wypedzilam mojego na ostry dyruz do lekarza, juz 4ty dzień ma gorraczkę i mysli, ze sie gripeksem wyleczy głupek :wściekła/y:Ale w koncu posłuchał uparciuch jeden! :wściekła/y:
Veronique - biedactwo, nawet sobie nie wyobrazam tego bólu. Ja tez zawsze mialam problemy z zebami, ale nigdy mi jeszcze nie rwali, a co dopiero bez znieczulenia... :szok::-( Dzielna jestes, podziwiam Cie naprawdę :*
Pippi - ciesze sie ze dzidzia zdrowa, szybko minie czas do kolejnego USG, zobaczysz.. :tak:

Katerina, dobrze zrobiłaś, jeszcze Cie zarazi, łobuz;)

Wydrussia, to może i u mnie jest szansa na jakiś piękny sen, bo ostatnio mam same masakryczne;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry