reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

zuzu głowa do góry. Wiem co czujesz, mimo, iż wiesz, że Fasolka jest teraz najważniejsza to masz poczucie, że coś może Cię ominąć w pracy i po prostu Ci przykro. Mam podobne dylematy, bo decyzja o ciąży własnie teraz może przekreślić moje ostatnie 5 lat pracy.
Cóż, wierzę, że to wszystko jest jakoś poukładane i gdzieś zapisane. Liczę na to, że kiedyś czas potwierdzi, że to był najlepszy moment na dziecko. Wszystko musi się ułożyć :)

;

reklama
Czesc dziewczyny, odebralam moje wyniki beta HCG i mam 559 jednostek - niby w normie na 5 tydzien, plamienie się uspokoiło mam 3 kropki na wkładce wiec leże i może jakoś to będzie. W srode powtorze bete i zobaczymy jaki przyrost. Troche mi sie wydaje niski ten wynik ... Macie dla porownania swoje?

Zuzu - poczekasz te 3 miesiące i wrócisz a jak się ni uda w ciąży to wrócisz po ciąży - dla dobrych fachowcow zawsze jest praca - ludzie będa Ciebie pamiętali i wrócą - wiem co mówie.

zuzu kochana za 9 miesięcy zaczniesz w swoim mieście rozkręcać ćwiczenia w wodzie z maluszkiem iiiiii będziesz piankę spijac. Twoja radośc w twoim brzuszku.
Verte fajnie kochana ,że wszystko dobrze i czekamy na ciąg dalszy.

Mój Pol wrócił z pracy i teraz muszę ustalić z nim jutrzejszy plan dnia, bo ja mam jutro zrobić badania i pojechac po zaświadczenie do spółdzielni i potem zawieźc go do sądu żeby załozyć księge wieczystą. Nie wiem jak to wykonam z tymi mdłościami i sennością ale i tak uwielbiam ten stan)))))))))
Mathilda ja nie robiłam bety w tej ciązy ale w tamtej robiłam i są takie normy u mnie
3 tydz 5.8-71.2
4tydz 9.5-750
5 tydz 217-7138
6tydz 158-31795
7tydz 3597-163563
Myslę więc , ze miescisz się w normie. Spokojnie kochana

Ostatnia edycja:
Ja też myślę, że to norma :-)
Zuzu a dlaczego rezygnujesz z pracy? jeżeli ciąża nie jest zagrożona można ćwiczyć-ostatnio oglądałam film -kobieta ćwiczyła z delfinami... Film tłumaczy jak rozwija się dziecko i ze względu na to polecam... więc może możesz cwiczyć zgodnie z pasją? co Twój lekarz powiedział?
Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl

Ostatnia edycja:
mathilda ja robiłam tydz. temu:
3 tydz: 16-156
4-5tydz: 101-4870
5-6tydz: 1110-31500
6-7tydz: 2560-82300
Ja byłam w 5tydz 3dni i miałam 156,2

No troche sie uspokoiłam - pogodziłam - co będzie to będzie. Mam nadzieję że zostanę tu z wami do lipca.
Buziaki dla wszystkich i trzymajcie kciuki za moją kruszynkę. Jak sobie pomyślę że wczoraj martwiłam się o głupi bagażnik w aucie że za mały będzie... Będę kurde pieszo chodzić byle było dobrze...Spokojnego wieczoru !

zuzu wszystko będzie dobrze, i pamietaj, postępujesz jak należy. Dzidzia najważniejsza

Mu oglądneliśmy kolejny głupi film. Idę się kąpać i do spanka. Teraz jeszcze mi się chce mam nadzieję, ze nie będę się przewracac jak zwykle po kapieli

Cześć dziewczyny :) Oczywiście nie śpie juz od 4.00 :angry: Za pół godziny ide na betę. Żeby sie jeszcze bardziej uspokoić zrobilam kolejny test. Tym razem krechy mam piękne jak złoto. Dwie grubachne, niepozostawiające złudzeń krechy :D
Tak więc wyluzowana ide się kłuć.

reklama
Hejka laski no ja dzis prawie godzinke dluzej spalam ale z zasnieciem to jest problem z boku na bok i tak sie czlowiek meczy sie godzine a nawet dluzej...

jesli chodzi o palenie to pochwale sie jakos sobie daje rade :) mysl ze dziecku szkodze odrzuca mnie od tego:)

Corin po odbiorze wynikow jak najszybciej daj nam znac;) ale napewno owszystko jest w porzadku zobaczysz:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry