katerina84
Fanka BB :)
Ktoś cos też pisał o fasolce... :-) Też zaraz sobie zrobie. Wczoraj sie martwilam i nie moglam jakos jesc, to dzis jak Corin tylko jedzenie mi w głowie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

gadzina niedobra!! Uzaleznienie sie udziela nawet zwierzetom 
najgorsze jest to, ze do tej pory nie wiem czy to samiec czy samica, choc jestem bardziej za samcem. Chyba sie w niedlugim czasie przejade do kliniki zwierzat egzotycznych zeby sprawdzili mu biodro ktore sie wygielo z leksza nie wiadomo czemu i przy okazji zobaczymy co to jest :-)
znowu zmarnowal moje pieniazki
nie jestem na czasie jak zwykle przepraszam ale ciężko znaleźć czas na to żeby co jakiś czas tu zagladać:-( z grupsza widzę że sporo z Was już wie co w Was drzemie;-) gratuluję. Ja jutro jade na USG ( 70 km mam do szpitala Välkommen i Sverige
zanim do PL przyjade.
a poród bez ubezpieczenia kosztuje ok 20 tys zł
siedzę i się powoli załamuje że nie uda mi się tego ogarnąć do lipca i że będę musiała wracac do Pl specjalnie żeby rodzić. I jak ja zniose podróż ponad 24 h samochodem bo mnie przercież do samolotu już mnie nie wpuszczą taką dużą
łapie doła