• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Veronique, ja na zakwaszenie moczu (obniżenie pH) biorę Żurawinę w tabletkach, ale miałam bakterie coli i to do ich usunięcia zakwaszałam mocz.....

a czy w przypadku braku bakterii tez trzeba zakwaszać - nie mam pojęcia - poszukaj w google..... a najlepiej idź do lekarza, bo i tak sama nie zadecydujesz, co dalej z taką interpretacją zrobić....

ja zjadłam jakąś godz temu kanapkę z parówką! a teraz czuję, że do końca dnia już nie będę miała na nic ochoty..... :(

reklama
No ale nad dłonią to nie jest wtedy odwrotnie?

Mi nad brzuchem wychodzi kółko czyli córka, heh śmieśnie, byłam ciekawa, chociaż nie wierze w takie rzeczy:)

Veronique jeśli sprawdziłaś wyniki w necie i są oK to super. Podobno jak ma się mętne siki to na dziewczynkę mi w pierwszej ciązy sie sprawdziło:tak::-) a wyniki moczu miałam dobre.
Maqnio mam nadzieje że juz jest lepiej, zdrowiej kochaniutka!!!
Katerina mówiłam że wszystko będzie dobrze:tak::-)

Witajcie ja dzisiaj stałam i kleiłam pierogi ruskie bardzo mi ostatnio smakuja , jak któras by chciała to zapraszam mam ich bardzo duzo

dziekuje wam za słowa otuchy ale miałam wczoraj straszny dzien cały czas płakałam i zamartwiałam sie bardzo , dopiero córki i moje kochani mi to wyperswadowali wszystko

I ja się do kawki przyłączę, może polać komuś jeszcze? Muszę ratować moje dzisiejsze ciśnienie bo mam tylko 98/56 :/ trochem słabiutka :)

Veronique PH nie ma się za bardzo co przejmować, ja po ostatnim badaniu miałam 8 i lekarz powiedział, że to zależy też od diety. Może zjadłaś coś takiego co akurat na to wpłynęło. Mnie kazał wtedy zakwasić i brać witaminę C. Wtedy też miałam mętny. A teraz wczoraj odebrałam wyniki i to już jest w normie. W ogóle to ja mam od początku ciąży problem z siuśkami, ciągle jakieś bakterie :/ biorę praktycznie cały czas na przemian Urosept i Femisept. I nie mogę się pozbyć :/

Corin rób tak jak ja kładę sie na bok wtulam do męża i noge mu zarzucam na jego nogi i ciepło i wygodnie mi hihihi

hahaha mam dokładnie taki sam patent :D i oszczędzam na poduszce :)

Piszecie tak o tych porodach - ja Was w ogóle podziwiam, że możecie coś takiego oglądać. Ja nawet nie mam odwagi szukać :P ani zamiaru :P

Właśnie przysłali mi smsa z przychodni, że przypominają o piątkowej wizycie. Jakbym ja w ogóle o czymś innym mogła myśleć haha Już nie mogę sie doczekać...

Orchidea, właśnie przeczytałam w necie, że jak nad brzuchem sie kręci to chłopak..hmmm to już sama nie wiem haha, jutro następna wizyta, to się dowiem w końcu może na 100%.. No a jak narazie to 90% dziewczynka:)

A co do tej nogi na mężu, to ja tez tak robię, a że on całkiem spory to nogę mam dość wysoko, ale tak właśnie mi wygodnie:)

Corin bardzo mozliwe ze jaszczur wyczuwa ciaze, choc powiem szczerze ze od zawsze mi pukal w szybe zeby go wypuscic, ale ostatnio robi to natretnie. Lata w ta i z powrotem po terrarium, wspina sie i skacze na ziemie i tak caly czas a nie mowie juz jak go puszcze po ziemi to lata po calym mieszkaniu. Kurcze teraz zauwazylam ze ta nowa lampa co mu kupilam nie na UVB, a babeczka mi powiedziala ze ma (dlatego nie ma apetytu :eek: ) sie ludzie biora za sklep zoologiczny jak nie maja pojecia o tym, co sprzedaja, a ja glupia nawet nie popatrzylam.

Veronique nie martw sie pH w moczu, to sie caly czas waha. Teraz masz 7 a za miesiac mozesz miec 4,5. Ja wolalabym miec w wyzszej partii bo jak mam za niskie to momentalnie lapie infekcje, a to mi sie wcale nie podoba.
Sama jestem ciekawa moich wynikow, niestety za 2 tyg mam dopiero wizyte i wtedy dopiero mi powiedza wyniki.. ehh..

u nas w bloku jakis remont robia znowu i tak robia wiertara ze glowa mnie juz boli, masakra jakas :wściekła/y:

Ja tez na początku oglądałam porody na necie, ale jakoś sie nimi nie kieruję, każdy poród jest inny i każdy inaczej go przeżywa, a co do oglądania co sie dzieje między nogami, to jakos wolę nie patrzeć.. sama wolałabym nie widzieć jak to tam mi wygląda między nogami:):):) Chociaż ciekawość jest silniejsza haha i też naoglądałam się tych porodów..ale myślę, że ten poroód będę przyżywać inaczej niż poprzedni..wtedy się nie bałam, poki się nie zaczął hehe.. teraz wiem, jak boli i o co w tym wszystkim chodzi, wtedy byłam w błogiej nieświadomości, i żadne filmiki nie pokażą jak to naprawdę jest i jak czuje sie kobieta:)
Damy radę, jedne pewnie powiedzą po porodzie, że to pestka a inne powiedzą, że nigdy więcej.. tak to już jest:)

reklama
dziewczyny mam taki problem. Dwa lata temu mialam cesarkę, od kilku dni boli mnie ta blizna po cięciu, wrażenie jakby miala pęknąć. Co mam robić w tej sytuacji?? mój lekarz przyjmuję dopiero w piątek. Może wy mi coś kochane poradzicie:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry