Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja uwielbiam papkowate jedzonko.. kaszki, kiesielki budynie itp
em-ka deserki są dobre, obiadki to niekoniecznie ja zawsze mam w zapasie kilka smaków...ulubiony to truskawki i maliny z jogurtem, a potem jablko z marchewką
a glukoza po to, żeby zobaczyc jak twój organizm trawi cukier, czy nie grozi ci cukrzyca ciążowa tak mi sie wydaje przynajmniej
psocia kochana i dobrze mi Tomek dzis zakupił 2 kg marchwi więc najem się za wszystkie czasy dodi ja jednak wole takie surowe warzywka (widzę co jem ) marchewke od dawien dawna tak jadałam i tak zostało mi
Ale wiecie co pomyślałam,że jak zaczną się w sierpniu czeresnie to znów nie pojem bo będzie karmienie dzidzi i zas kolejny rok czekania hahahahaha ale jaja
Mi pewnie po tej wizycie będzie kazał iśc zrobić tą glukozę ... marzenka :*:* no to dobrze,że gosci przychodzą u mnie cisza całe dnie :-( tylko tel mi zostały do rodzinki
orchidea, surowe warzywka tez uwielbiam... dziś też zjadłam marchewke surową.. lubie sobie tak pochrupac czasami
czereśnie mniam, no racja sobie nie pojemy za bardzo