reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
emka dokładnie kochana.
Dziewczyny a kiedy macie pić ta glukozę bo ja po 24 tygodniu dopiero????????????????????????????????????????
Dziewczyny a kiedy macie pić ta glukozę bo ja po 24 tygodniu dopiero????????????????????????????????????????
dodi_misia
ja uwielbiam papkowate jedzonko.. kaszki, kiesielki budynie itp
em-ka deserki są dobre, obiadki to niekoniecznie
ja zawsze mam w zapasie kilka smaków...ulubiony to truskawki i maliny z jogurtem, a potem jablko z marchewką
a glukoza po to, żeby zobaczyc jak twój organizm trawi cukier, czy nie grozi ci cukrzyca ciążowa
tak mi sie wydaje przynajmniej
em-ka deserki są dobre, obiadki to niekoniecznie
a glukoza po to, żeby zobaczyc jak twój organizm trawi cukier, czy nie grozi ci cukrzyca ciążowa
Marzena197235
Witajcie kochane ja tak poźno dzisiaj zanim was doczytałam to masakra tyle dzisiaj napisałyscie :-)
Dzisiaj miałam od rana cały czas gosci jedni wychodzili nastepni przychodzili jakis worek sie rozwiazał czy co masakra w koncu mogłam do was zajrzec
Ja do czwartku nie moge sie doczekac na moje usg
Tez mi mój Misiaczek ztarkował marchewke i jabłko czy to jakis rarytas ze sie to w ciazy je
Dzisiaj miałam od rana cały czas gosci jedni wychodzili nastepni przychodzili jakis worek sie rozwiazał czy co masakra w koncu mogłam do was zajrzec
Ja do czwartku nie moge sie doczekac na moje usg
Tez mi mój Misiaczek ztarkował marchewke i jabłko czy to jakis rarytas ze sie to w ciazy je
psocia kochana i dobrze mi Tomek dzis zakupił 2 kg marchwi więc najem się za wszystkie czasy
dodi ja jednak wole takie surowe warzywka (widzę co jem )
marchewke od dawien dawna tak jadałam i tak zostało mi 
Ale wiecie co pomyślałam,że jak zaczną się w sierpniu czeresnie to znów nie pojem bo będzie karmienie dzidzi i zas kolejny rok czekania hahahahaha ale jaja
Mi pewnie po tej wizycie będzie kazał iśc zrobić tą glukozę ...
marzenka :*:* no to dobrze,że gosci przychodzą u mnie cisza całe dnie :-( tylko tel mi zostały do rodzinki
dodi ja jednak wole takie surowe warzywka (widzę co jem )
marchewke od dawien dawna tak jadałam i tak zostało mi 
Ale wiecie co pomyślałam,że jak zaczną się w sierpniu czeresnie to znów nie pojem bo będzie karmienie dzidzi i zas kolejny rok czekania hahahahaha ale jaja
Mi pewnie po tej wizycie będzie kazał iśc zrobić tą glukozę ...
marzenka :*:* no to dobrze,że gosci przychodzą u mnie cisza całe dnie :-( tylko tel mi zostały do rodzinki
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ja też powoli uciekam moje Babolinki :-) bo jutro rano jadę do mamusi na kilka dni :-) ale będę zaglądać :-) Mąż mi się dzisiaj pytał czy chce 
reklama
dodi_misia
orchidea, surowe warzywka tez uwielbiam... dziś też zjadłam marchewke surową.. lubie sobie tak pochrupac czasami
czereśnie mniam, no racja sobie nie pojemy za bardzo
czereśnie mniam, no racja sobie nie pojemy za bardzo