reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
ja uwielbiam papkowate jedzonko.. kaszki, kiesielki budynie itp:)
em-ka deserki są dobre, obiadki to niekoniecznie:) ja zawsze mam w zapasie kilka smaków...ulubiony to truskawki i maliny z jogurtem, a potem jablko z marchewką:)
a glukoza po to, żeby zobaczyc jak twój organizm trawi cukier, czy nie grozi ci cukrzyca ciążowa:) tak mi sie wydaje przynajmniej:)

Witajcie kochane ja tak poźno dzisiaj zanim was doczytałam to masakra tyle dzisiaj napisałyscie :-)

Dzisiaj miałam od rana cały czas gosci jedni wychodzili nastepni przychodzili jakis worek sie rozwiazał czy co masakra w koncu mogłam do was zajrzec

Ja do czwartku nie moge sie doczekac na moje usg

Tez mi mój Misiaczek ztarkował marchewke i jabłko czy to jakis rarytas ze sie to w ciazy je

psocia kochana i dobrze mi Tomek dzis zakupił 2 kg marchwi więc najem się za wszystkie czasy :-D
dodi ja jednak wole takie surowe warzywka (widzę co jem ) :zawstydzona/y: marchewke od dawien dawna tak jadałam i tak zostało mi :-D
Ale wiecie co pomyślałam,że jak zaczną się w sierpniu czeresnie to znów nie pojem bo będzie karmienie dzidzi i zas kolejny rok czekania hahahahaha ale jaja
Mi pewnie po tej wizycie będzie kazał iśc zrobić tą glukozę ...
marzenka :*:* no to dobrze,że gosci przychodzą u mnie cisza całe dnie :-( tylko tel mi zostały do rodzinki

Ostatnia edycja:
reklama
orchidea, surowe warzywka tez uwielbiam... dziś też zjadłam marchewke surową.. lubie sobie tak pochrupac czasami:)
czereśnie mniam, no racja sobie nie pojemy za bardzo:)

Do góry