reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
jaka jestem zla siedze i rycze. jutro moja siostra ma przyjechac bo ma badania a w weekend szkole wiec powiedzialam jej zeby zostala bo po co jezdzic tak, powiedzialam mojemu a on na to ze skoro tak to pojedzie do swoich rodzicow. A nie pamieta ile razy ona nam pomoga, gdy ojciec przestal dawac mi kase sciemniala ze jej na cos trzeba, tylko dzieki niej wiezialam co sie w domu dzieje a on teraz tak robi:wściekła/y:i ch... niech jedzie ja go nie trzymam

Siostra, bo tyle miałam Ci napisać, że zapomniałam;) ale dostałam dzięki Tobie natchnienia i jutro będę trzeć marchew i jabłko, znaczy mężulek mi zetrze;)

Anuluś, nie denerwuj się, niech jedzie, przemyśli i wróci.

Ostatnia edycja:
Już wolę tablety, z nimi nie miałam problemu nigdy, mogę nawet takie duże połykać:) no ja mam na 75g, tak mam na tej karteczce wypisane, wtedy to mieszasz z wodą.. ja tam zamieszam jak najmniej, żeby nie wyszlo mi z pol litra do picia:)

corin spijcie spokojnie:)
ja tez robie juz nalot na wyreczko, bo jutro gdzie musze byc???...w pracy oczywiście...eh..no ale mam nadzieje ze to juz końcóweczka!!! Brzucholce spijcie słodko!!

siostrzyczko ucałuj mojego zięciulka i mocno Was ściskam na noc:*:*:*

Wisienka olac plec, wazne ze dzidzi zdrowe, a poza tym masz juz tyle ciuchow nakupionych i w miare uniwersalne ze nie ma wiekszego znaczenia :-D dowiesz sie na nastepnym, teraz odpoczywaj jak ci tak nakazali :-)

Corin ja tez mam ta manie ze mi od razu wyrosna te wlosy na sutkach jak mojemu D i co sie wylania jakis to wyrywam :-D nawet z brzucha sobie wyrywam jak jakis czarniejszy wystaje

dodi zatkaj nos, taki sposobem nie poczujesz zmaku i szybko popij czyms jesli mozesz a jak nie to wcisnij sobie cytrynki pozniej i smak zabije jak to takie niedobre :-)

Kobiety, po co trzec marchew i jabłko... ja tam kupilam sobie słoiczki dla dzieci..jabłko ze słodką marchewką i jak mam cheć to tylko otwieram i wcinam:)
em_ka taki mam zamiar:) potem sobie wycisne parę kropel cytrynki na język żeby zabic smak.. bo nie wiem czy można pić potem:)

reklama
Do góry