reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
psota, a można cytrynka doprawić?? myslałam ze trzeba tak na żywca..

maqnio, na pewno powiem co i jak..dobrze, że ja tak rano i tak nie jem nic...bo bym umarła z głodu jakby to mialo byc w poźniejszych godzinach:)

Sestinka niestety na razie nic nie mówił... Kazał sobie takie coś załatwić w razie czego żeby zaś w szpitalu nie mieli problemow bo tu to róźnie bywa;/ jak się wkurze to pojadę do mamy i w tamtym szpitalu będę;/

Iwonus, ale mnie sie to nawet podoba:-D przynajmniej od razu wiedzialam kto do mnie pisze :-D

Takie wyrywanie mniej boli niz z brwi :-D a jak juz dojrze dziada to nie odpuszczam, bo zaraz mam wizje gaszczu na cyckach, jakby te wlosy sie mialy mnozyc przez paczkowanie :-D:-D:-D

Wydrussia, ale cisie milo sknczyl dzien :-)

OO to dobrze wiedzieć...szkoda, że nie moża z kisielkiem cytrynowym haha... zadowolę się samą cytrynka:)

Corin, mam nadzieje, że i tak na sobie nie bedę musiala tego doświadczać :-D ale skoro tak mowisz..to wierzę:)

Hej skarbenki. Wróciłam po całodziennych wojażach z Wro. Oczywiscie byłam i u gina. Dostałam L4 do konca ciązy i nakaz odpoczynku i nospę wieczorkiem jak mnie brzuch pobolewa. Dzidzia nogi miała zaciśnięte i nie am potwierdzenia płci:wściekła/y:Ja jestem tak padnieta, ze nie mm na nic siły i zaraz zmykam w bety

wydrusia gadaj kochana do brzuszka, zeby przypadkiem Miłoszek nie warzył się zamieniac w dziewczynkę. Ja już mojej nagadałam ze męzyka ma wybranego czy jej sie toi podoba czy nie:)
dodi całe szczęscie ze to z rana, bo nie dosc, że trzeba wypic to pieruństwo slodkie, potem nic pic nie mozna i kolejne badanie krwi, to jakby to wszystko miało byc popołudniem to mnie by chyba tez wcięło żołądek.
wisienko najwazniejsze ze bąbel ma sie dobrze:), super, ze masz zwolnionko, przynajmniej sobie poodpoczywasz:)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio, ja sie pocieszam, ze chyba nie może być aż tak źle, bo małż, czasami po treningu na siłowni sobie robi glukozę i pije... no ale ten to wszystko zje i wypije, więc nie ma co porównywać:)
wiem co bym sobie jeszcze zjadła... sałatkę cesar z kurczaczkiem:) uwielbiam warzywka i surówki:)

Do góry