• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
iwonus mi rosna wlosy w rownej linii powyzej pepka i ponizej, a ponizej juz 2 razy golilam bo mialam takie czarne i geste ze az wstyd :-D moglam konkurowac z moim D :-D
a tak jak Corin wytrwale wyrywam wlosy ktore pojawiaja sie na sutkach :-D ahhaha

gon1a ja widzialam ta dziecieca joge w hiszpanskiej telewizji i dla mnie to jest co najmniej chore, psycholki z tych babeczek!! to my sie boimy przewinac malucha chwytajac go za nozki bo jeszcze ma stawy wiotkie a one wywijaja nimi jak lassem :-/ poje*y

gocha nie ma za co, wiedzialam ze jak dochodza nowe osoby na forum to zawsze maja problem z suwakami, tak jak ja sie nie moglam odnalezc na poczatku :-D

Corin ja gralam w Colina jak w pl mieszkalam, pewnie z tym sie jej skojarzylo, a ja na poczatku hanami nazywalam haniami :-D nie wiedziec czemu :-D

co do zdjec usg to ja robie zdjecia zdjeciom, bo po porodzie zabieraja mi cala teczke z ciazy wlacznie z fotkami, jedynie obstana mi sie te co w pl zrobilam w 7 i 9tc :-( pozniej jeszcze zrobie kopie wszystkich dokumentow na pamiatke.

Ostatnia edycja:
iwonuś, bo teraz powtarzali stare odcinki, a dziś już nowy sezon leci... za 15 min:)
Corin, em_ka... wy to jakieś masochostki chyba hehe ;-) przecież to musi cholernie boleć wyrwać wlos z sutka :szok:
a z brzuszka podobno po ciąży wypadają same..teraz to wina hormonów:)

Ostatnia edycja:
danuska mi też nijak, małż w delegacji więc same z Mychą siedizmy. A ona też dziś cichutka i nie bardzo daje znać. Idę strzelę sobie budyń a co!waniliowy!nie mam soku ale mam konfiturkę.Moze nastroję się lepiej. Moje połówkowe w przyszłą srodę, pod koniec 22 tyg wypadnie. Ehh, i znów te stópki na ekranie zobaczę...

dodi no co ty, mnie nie boli w ogole .. ja juz wyrywlam sobie wczesniej, przed ciaza tez mi sie pojawialy i nie moglam ich zdzierzyc wiec chyba sie przyzwyczailam tak jak do wyrywania brwi :-D a z brzucha podobno wypadaja ale tez nie moge wytrzymac jak mam takie dlugie i czarne jak babochlop :-D

Hej Dziubaski już jestem :-) USG niestety nie miałam dzisiaj tylko a tydzień mam tak jak powinnam 8 marca :-) na szczęście mogę zażyć lek i wreszcie się uwolnić od tego świństwa :-) ok 20 wyszłam z przychodni i nie zdążyłam dojść do domku i mężuś dzwoni że zabiera mnie na kolacje dziś:-) miło było tak spędzić wieczorek :-)

Wlasnie wrocilam z lowow w Primarku! Nakupilam troszke bodziakow i spioszkow, takie paki po 3 albo 7 - chyba cos takiego jak Emka wstawila na galerie, tez z Primarka.

Zuzu, witaj! Dawno Cie nie bylo!
Maqnio, rowniez witaj, fajnie ze sie zrelaksowalas u tesciow!
Czekamy dalej na wiesci od Wydrusi, prawda?

Co do ruchow, lekarz co mi dzis robil usg powiedzial ze wszystko o swoim czasie, i jesli teraz nie czuje zbyt mocnych kopniec, lada chwila poczuje. Wiec chyba nie ma co sie stresowac, Mala Monis! A Teska jak u Ciebie?

Ide do wyra, dzis byl wyczerpujacy dzien!
Dobranoc!

reklama
tak to prwada te włoski same znikną po ciąży ja tak miałam ;-)
corin, em_ka odważne jesteście :szok: ja to sobie nawet sama brwi nie zrobie, bo mnie musza dobrze przycisnąć i tak szybko wyregulować :-D mam taką jedną super kosmetyczkę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry