• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Jak Colin mcRay :-D dobry kierowca :-D Iwonuś no właśnie mama ma mi kupić jeden i uprac zobaczy co to będzie jak będa ok to mówiłam żeby ze 4 wzięła z różnych rozmiarów Gocha ja się najadam,ale za godzine dwie znów robie sie głodna i wymyslam juz co zjeśc ale takie małotluste na noc i wogóle

reklama
Witajcie, dawno nie zagladalam do WAS az mi wstyd.Ale coś tam nadrobilam..... co do body w carrefourze kipilam wcześniej 1 szt.upralam, i ok ale trzeba patrzeć na jakość ja wybralam tam gdzie malo jest farby ale uprane sie nie rozwalilo po pierwszym razem. ;-)
Moj maly daje czadu, oststanio codziennie kopie i cudne uczucie! a dziś mam dola ale prześpię się z tym i moze przejdzie do jutra! a teraz mkę oglądam i czekam na męza bo na piwku z kolegami ech... a ja sama,,, i dól...

Gocha to fajnie masz, bo ja najczęściej chodzę do galerii odzież skandynawska i jak jest nowy towar to są takie "sępy" że by Cię przewróciły, tak lecą na łup :-D
CORIN ta ciążą żuciła mi się na oczy :-D przepraszam Cię za to przechrzczenie ;-)

tak a propo zachcianek to ja chyba tez jakas dziwna jestem, bo nie mam zadnych. czasem tylko okopne parcie na jakies owocki. moja Maleńka też szaleje co dzien coraz mocniej, czase az spac nie daje:) silna kobitka będzie:)

zuzu :* echh no w sumie tak sama nie jesteś bo z dzidzia i z nami więc głowa do góry i zakopuj doła szybko :-D !!!! A wiesz,że zawsze możesz na nas liczyć ;)
danusia wszystko ok ???

reklama
Iwonuś- mówię Ci, dzisiaj były takie cudne ciuszki dla dziewuszki! Aż mnie łapki swędziały, żeby kupić. No ale Antoś w różowym sweterku? I tak mam kilka bodziaków z różem, bo kupowałam jak nie znałam płci. :-D Chociaż nie mogę narzekać, bo kupiłam też kilka "męskich" lumpków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry