Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej kochane! na wspólnej jednym okiem oglądam a drugim czytam wasze posty..
Corin, ja tez lubie od czasu do czasu inke, bo zwyklę kawkę to piję baaardzo rzadko.. i tez tak na pół z mleczkiem
A ruchy to czuję zawsze poniżej pępka.. chyba dlatego, że tak dzidzia ułożona..nawet blisko pepka nigdy nie czułam..
a bardzo często czuje tak jakby mnie kopało w samo krocze haha.. moze jak się odwróci główka w doł to będę czuła kopniaczki wyżej
aha i przynioslam siatkę ubranek po Misi z piwnicy..w większości welurkowe pajace, al etakie na 62-68 czyli akurat na jesień, bo w lecie to bawełniane tylko spodenki, dwie sukienusie i kombinezonik welurkowy na jesień 6-9mies.. fajowo
AA i zrobiłam porządek z badaniami od lekarza.. kupilam taki skoroszyt, koszulki i chronologicznie poukladałam wszystkie karty z badań i zdjęcia maluszka cieszę się, bo mi leżało wszystko luzem...a przy każdej wizycie dostaje szczegółowy opis i zdjęcia do tego
Dodi no ja do albumu wkleiłam zdjęcia USG tzn Tomek mój,,, ojjjj pojadłam kolacyjkę i nie mam juz siły nic wcisnąć maqnio nio też sie cieszę,bo serio nie wiedziałam już wczoraj co robić ...