• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
hej kochane! na wspólnej jednym okiem oglądam a drugim czytam wasze posty..
Corin, ja tez lubie od czasu do czasu inke, bo zwyklę kawkę to piję baaardzo rzadko.. i tez tak na pół z mleczkiem:)

A ruchy to czuję zawsze poniżej pępka.. chyba dlatego, że tak dzidzia ułożona..nawet blisko pepka nigdy nie czułam..
a bardzo często czuje tak jakby mnie kopało w samo krocze haha.. moze jak się odwróci główka w doł to będę czuła kopniaczki wyżej:)

aha i przynioslam siatkę ubranek po Misi z piwnicy..w większości welurkowe pajace, al etakie na 62-68 czyli akurat na jesień, bo w lecie to bawełniane tylko:) spodenki, dwie sukienusie i kombinezonik welurkowy na jesień 6-9mies.. fajowo:)

Ostatnia edycja:
AA i zrobiłam porządek z badaniami od lekarza.. kupilam taki skoroszyt, koszulki i chronologicznie poukladałam wszystkie karty z badań i zdjęcia maluszka:) cieszę się, bo mi leżało wszystko luzem...a przy każdej wizycie dostaje szczegółowy opis i zdjęcia do tego:)

jutro juz środa, jupiii! byle do piątku do 17:)

Dodi no ja do albumu wkleiłam zdjęcia USG :-D tzn Tomek mój,,, ojjjj pojadłam kolacyjkę i nie mam juz siły nic wcisnąć :-D
maqnio nio też sie cieszę,bo serio nie wiedziałam już wczoraj co robić ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry