• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witam wieczornie :-) czy wydrusia juz wrocila?
ja czuje ruchy juz wlasciwie codziennie, a naet kilka razy dziennie. Czasem jest to jak skurcz miesnia - takjak to opisywalyscie, a czasem tak sie wierci ze az mnie laskocze:-)

Odkrylam tez kawe inke, mniam pycha :-)

reklama
z ruchów doświadczyłam kopniaczków, takich stłumionych, rozpierania, i jak ja to mówię do małża- jakby mały krecik się przeciskał:)
Corin Ineczka pycha a jak

Ostatnia edycja:
corin wydrusi jeszcze nie ma, ale pisała do mnie sms'ka,jest juz po badaniu, nic nie powiem jak wróci to napewno sie odezwie:)

mmarta muah!!...sciskam wieczornie:*

He he em_ka a co tobie się stało, że marzysz o plackach i szaszłykach? To już liście buraczane z ziemniakami Ci nie wystarczają?:-D:

wystarczaja, wczoraj sie nazarlam az mi sie uszy trzesly, a rano przelecialy przeze mnie az milo :-D

Witam wieczornie :-) czy wydrusia juz wrocila?
ja czuje ruchy juz wlasciwie codziennie, a naet kilka razy dziennie. Czasem jest to jak skurcz miesnia - takjak to opisywalyscie, a czasem tak sie wierci ze az mnie laskocze:-)

Odkrylam tez kawe inke, mniam pycha :-)

corin ahahaha kiedy ta inke odkrylas? dzisiaj? :-D ja ja pilam jak jeszcze do podstawowki chodzilam ale z woda a nie mlekiem, bo mleka nie lubilam :-D boszeee,,, ty to jestes dopiero odkrywca :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry