• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

psocia ja lubie ale nie uwielbiam makaronu,jakbym miała wybór wolałabym ryż niż makaron ... a w domciu jak juz jem sama takie różne nowinki smakowe,bo mój to kocha standardowo polska dobrą kuchnię
mala_monis ja też sie martwiłam naprawdę,bo niektóre z dziewczyn bardzo szybko poczuły a u mnie nic nie było a teraz szaleje maluszek,więc spokojna bądź kochana

Ostatnia edycja:
reklama
Mala monis, nie denerwuj się, to indywidualna sprawa, mój ginek mówił, że w pierwszej ciąży, to nawet dopiero ok 22 tygodnia moża poczuć ruchy.

Sis, no to u nas odwrotnie, ja wole standard, a moje kochanie eksperymentuje ze smakami:)

Mala_monis, tylko nie panikuj. Ja poczułam ruchy pod koniec 17 tyg, a potem przez prawie 2 tyg praktycznie nic nie czułam.... Już łapałam takie schizy, że pojechałam na IP w nocy, żeby sprawdzić czy wszystko w porzadku - no i wszystko było....

Moja Mama mi powtarza, jak się skarżę, że nic nie czuję - potem poczujesz i czasami będziesz miała dosyć... :)

Emko ja to mam termin na 20 lipca,a z suwaczkiem to pomysle ale niewiem bo ja myslalam ze jestem juz w 20 tygodniu a polozna wpisala do karty mi wczoraj ze jeszcze w 19 i 2 dniu ,wiec sama juz niewiem jak to jest z tymi tygodniami i dniami

psocia hihi no widzisz to zawsze coś bysmy zjedli i standard i smaki świata :-D
Teśka ustawienia suwaczka zazwyczaj sa wdłg. miesiączki ostatniej i chyba prawie każda z nas tak ma ustawione a wdł USG piszemy czasem jak wracamy z wizyt czy sie zmieniła data czy nie

teska no to mniej wiecej ten sam termin bo ja mam ciaze starsza o jeden dzien wiecej niz jest na suwaczku wiec jestem w 19t 2d. A na suwaczku wpisujesz date porodu badz date ostatniej @ wzaleznosci od typu suwaczka

w razie czego juz ci mowie jak sie wstawia:
kopiujesz kod z suwaczka gdzie pisze BBCODE i w ustawieniach na BB po lewej stronie pisze EDYTUJ SYGNATURE i wstawiasz ten kod do pustego miejsca i zapisujesz :-) powodzenia

reklama
Teśka jaki masz ładny suwaczek. Ja ruchy czuję raz na dwa, trzy dni ze względu na dużą warstwę izolacyjną. Poczekam z 4 tygodnie i powinno być lepiej. Także bez schiz dziewczyny. To jest indywidualna sprawa. Faktycznie za kilka tygodni już jak dzidzia przywali nam w to i owo bedziemy na bank pewne , że czujemy ruchy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry