• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

wiecie co? wydaje mi sie ze sie przecigal/a bo mnie nerka tak bolala przez 4 min i macica jak kamien, teraz puscilo wszystko i nie wiem sama czy to co czuje sa ruchy czy mi mieesien skacze :-D do momentu az mnie nie walnie mocno to nie bede gadac ze czuje ruchy

reklama
Hej!
Ale dziś produkujecie:szok: Ciężko Was nadrobić:tak:
U mnie dziś też pomidorowa króluje i pierogi z truskawkami, mniam...
Ale szukam koncepcji na kolację, bo nam się coś extra zachciało.
Może placek po węgiersku... no nie wiem:nerd:

Orchidea, noooo ja też lubię nasze dobre polskie jedzonko:) Z innych kuchni, to uwielbiam japońską, sushi mogłabym jeść codziennie. I mimo, że byłam ponad 2 lata z Włochem, to włoskiej kuchni nie polubiłam, dla mnie makarony są fuuuj;)

Mój synek, ku mojej uciesze, cały dzień się wierci:) Ja go czuję z prawej strony przy pępku:)

U mnie dzisiaj na obiadek były szaszłyki, mąż właśnie wcina i cały czas robi ,,mmmmm jakie pycha" hehe;)

Ostatnia edycja:
emka ja mam koleżankę w ciąży mniej więcej na moim etapie i tak się ostatnio zastanawiałyśmy, do czego porównać ruchy dziecka, bo to jeszcze nie są wyraźne kopniaki - i stwierdziłysmy, że do drgającego mięśnia właśnie to najbardziej podobne :-D

a ja tam kuchnię włoską uwielbiam - pizze, makarony wszystkie, bruschetty, focaccio... a lody? po wakacjach tam uważam że nikt nie robi lepszych lodów niż Włosi!

marta w sumie dobry pomysł ale placki ziemniaczane bym zjadła z sosem pieczarkowym tylko :-D
psocia ja znów lubie włoską kuchnie ... ale tylko jednej tam rzeczy jeśc nienawidziłam finocchia bleee fujjj smak dla mnie miała jakbym wąchała krem nivea :-D dla mnie za tłuste mieli lody :zawstydzona/y: wole polskie
No własnie ja tez tam gdzie pępek czuje ale to jakos wysoko chyba

Pippi, mój były robił pyszny sorbet cytrynowy, niebo w gębie:) I uwielbiałam jego Panettone... Pizze też robił dobrą, ale makarony są dla mnie nie do ruszenia;)

nio i przeleciało:) Jem obiadek i uciekam :) trzymajcie kciukaski:):**

2mquk2f.gif

Ostatnia edycja:
Pippi skoro mozna ruchy porownac do drgajacego miesnia to jak jadlam teraz loda to mi tak bylo czuc drganie ze az sie brzuch ruszal cay na dole, dziwne :-D zobaczymy czy sie bedzie powtarzalo co jakis czas czy na serio byl to drgajacy miesien :-D

aaaaa placki po wegiersku sa superrrrrrrrrrr i szaszlyki bym wciela z przyjemnoscia!! jacieeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
wydrusia no widzisz jak z nami szybko:-) powodzenia:-)
psotka j za taki włoski sorbet to bym teraz duuużo dała;-)
emka jak po jedzeniu i to słodkim to ja obstawiam malucha, nie mięsień - moje właśnie najbardziej jest aktywne po jedzeniu, a po słodkim szczegółnie - mały głodomorek rośnie :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry