reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, mocno zaciśnięte:) Daj znać zaraz, jak wrócisz co i jak:)

Em_ka, wyślę Ci po kabelkach szaszłyczka;)

Pippi, ja też, uwielbiam, ten cytrynowy, to bym wciągnęła:)

reklama
witajcie.Widzę ze na tapecie ruchy maluszków, więc nie bardzo mam się co wypowiadać. NIC nie czuje , tylko bulgotki.... Może poprostu nie rozróżnaim ruchów od pracy jelit, załamana jestem.:confused2:

Pippi ja sie smieje ze urodze mala kluske :-D nie wiem czemu ale mysle ze bede miala dosc duze dziecko, tak zakladalam od poczatku i pewnie tak bedzie :-D i juz sie ciesze, ze moze teraz regularnie bede czula te drgania, aaaale by bylo fajnie ^^

psota dajesz tego szaszlyczka :-D wciagne go mimo tego, ze dopiero jadlam obiadek :-D
a co do makaronow to ja uwielbiam!!! szczegolnie z miesem mielonym bo ze mnie jest taki miesny potworek hahaha

teska ja mam ternim na ok 25 lipca, choc przez gorac panujacy w hiszpanii w lato moge wyjsc wczesniej, wszystko mozliwe :-)
wstaw swobie suwaczka zebysmy wiedzialy w ktorym jestes tygodniu, tak jest latwiej :-)

mala monis spokojnie z tymi ruchami, widzisz ze ja juz minelam 19tc i cos mi sie dopiero zaczyna dziac,a tak to nic nie czulam

Ostatnia edycja:
Ja nie czuję jakby mi mięsnie drgały ale już kopniaczki leciutkie chociaż i mocne się zdarzają :-D
mala_monis ja pytałam na początku mamy i okazało się,że to co mylic chciałam z jelitkami to był dzidziulek

Wydrusia, mocno trzymam kciuki....

ja uwielbiam kuchnię włoską - wszystko bez wyjątku.... ale dziś na obiad robię wariację paelli z kurczakiem - wariację, bo tak nie dokładnie wg przepisu robię....

też czuję ruchy jak takie mikro ruchy mięśni.... dziś rano czułam w prawym rogu.... szczególnie, jak leżę na lewym boku - dziś nawet przyłożyłam rękę i pod ręką poczułam....

Mala Monis!nie ma czym sie martwic tez tak mialam ,i troszke musialam poczekac zeby odroznic bulgotanie jelit od ruchow maluszka u mnie dopiero co niedawno dal o cobie znac tak na powazniej,a jestem wg lekarza w 19 tygodniu i 3 dniu ciazy no wiec u ciebie tez pewnie niedlugo :)

Em_ka, poooszło;) hmm... chyba jestem jedyną osobą, która nie libi makaronu;)

Mala monis, ja pierwszy raz poczułam ruchy dokladnie w 18t+4d, więc spokojnie, pewnie za chwilke poczujesz:)

Ja ruchów Dawidka nie odczuwam, jako drgania, mam wrażenie, że stuka i kopie, a czasami to czuję go tak mocno, jakby się przeciagał;)

Ostatnia edycja:
reklama
No niby tak się mowi, że pierwsza ciąża to okolo 20 tyg, ale wcale mnie to nie uspokaja. LEkarz pytał mnie 1,5 tyg temu czy już czuje, mama i teściowa tez czesto pytaja. Więc zaczynam schizowac. Chcę zebyś mnie kopnął Filipku!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry