• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

mailuj masz rację,że każda z nas w innym "terminie" odczuwać zacznie czy odczuwa ruchy
Ja jestem ciekawa jak tam Wydrusia chyba juz bez niespodzianki przyjdzie i nie powie ,że wkońcu córa :-D

reklama
Hej dziewczynki ;-) nie odzywałam się bo od soboty miałam męzulka w domu ..dziś po południu pojechał:-(
A co do ruchow moje sa juz mega czasami az brzuszek sie rusza:-p mała ma powera nie ma co.

Witam się popołudniowo,
Dzisiaj u mnie była śliczna pogoda, więc się pospacerkowałam, nawet kompa się nie chciało włączać. :-)

Corin, ja też idę na dodatkowe badanie 4D z nagraniem do specjalistki, którą polecał mi mój gin. Badanie 200, a nagranie 80... ale trudno to jest dla mnie dużo, ale to tylko pieniądze, a pamiątka na zawsze i dokładne badanie.
Emka, myślę, że to jednak dzidzia się tak rusza, bo ja często ruchy porównuje właśnie do drgających mięśni. :-)

I więcej nie pamiętam co chciałam napisać...

danusia no super pogoda była ale jak popołudnie przyszło to zimniutko było nawet w słoneczku ;-) bynajmniej u mnie ...
margeritka noooo ja schizowałam jak jeden ranek spokój miałam,bo już sie przyzwyczaiłam,że kopie maluszek z rana samego ale na szczęście jest dobrze i zasuwa w brzusiu kopniaki fikołki czy co tam jeszcze chce :-D

witajcie mam troche do nadrowbienia od wczoraj jak mi mała da to sie postaram
moje małe tez od wczoraj jakos mało ruchliwe jest ale od czasu do czasu daje znac o sobie:-)
orchidea jak cisnienie uspokoiło się??

Cześć Dziewczynki!!

no kurka wodna steskniłam się za Wami:):):)u teścików było super, w niedziele poszlismy na spacerek po lesie i w pon. miałam takie zakwasy, ze masakra jakas, wieczorem małż musiał wyciągać mnie z wanny bo nie byłam w stanie wstać. A to przez to, że mam zero ruchu, kurcze jeszcze nigdy po zwykłym spacerze nie miałam zakwasów. czekam na wiosenke to troszke sie stare kosci rozruszają:):)
ściskam Was wszystkie mocno:*

mailuj dziekuję Kochana za życzonka:*

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki:) Temaciki macie apetyczne- ja własnie wcięłąm domowe spagetti- makarony na tak!:) Kolejny dzień w pracy minął, jeszcze półtora tygodnia wytrzymać.
Psota cieszę się że wszystko gra:) Jak nasz rówieśnik? Moja mycha dziś cicho jak pod miotłą, aż gadam do niej zeby dała znac:)
orchidea zdrówko gra?

reklama
He he em_ka a co tobie się stało, że marzysz o plackach i szaszłykach? To już liście buraczane z ziemniakami Ci nie wystarczają?:-D

A ja dziś nawet nosa na dwór nie wystawiłam, aż wstyd!!!:zawstydzona/y: Ale słaba byłam okropnie, i zimno mi było i nawet trzecia kawa nie pomogła:zawstydzona/y:

Ciao maqunio!

Moje ruchy też słabe i nieregularne:crazy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry