• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

em_ka zleci, ze tak napisze "ino myk":):):) ja czekam na piatku i zauwazyłam ze czym wiecej o tym mysle, tym mi wolniej czas leci, a tak jak wpadam w wir jakis zajęc, to jakos tak czas szybciej mi leci.
corin Słonko chciałabym, ale nie chce wychodzic przed szereg, ale moge cie uspokoic, ze na poznanie dokąldnie płci trzeba jeszcze tydzien poczekac..aj..mam nadzieje ze wydrusia mnie nie zbaije ze sie ciutke wygadałam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Odnośnie ruchów też je czuję, dosyć wcześnie po poczułam pod koniec 16 tc, może dlatego że to drugie dziecko. Kopie sobie kilka razy na dzień :-) fajoskie uczucieHej magnio
a wydrussia to chyba na randkę poszła z tym doktorkiem, że tak długo jej nie ma :tak::-D

corin kawa dla mnie ffuujj w ciąży!!! Piję bo muszę jako niskociśnieniowiec. A inka ponoć dobra na trawienie ze względu na dużą zawartość błonnika, także pij na zdrowie!

wiecie co ja tez kawke popijam ale taka słaba, bo daje pol szklanki mleka i mi taka smakuje

a ja postanowilam sie wiecej ruszac i chodze po mała do przedskola na piechote a to bedzie w dwie strony ok 3 km, ponoc jak jest spotro ruchu w ciazy to łatwiej sie rodzi :tak:

moje ruchy to tez takie delikatne, albo sie mały wypina z jednej strony albo kopie ale w dół brzucha albo po lewej stronie:-)

dziewczyny może to głupio zabrzmi ale rosna wam włoski na brzuszku? bo ja miałam tak w pierwszej ciąży i teraz też :zawstydzona/y: Jest to taka kreska z włosków i troszkę po boku. tylko że wcześniej miałam od pępka w dół a teraz powyżej pępka i poniżej też :wściekła/y:

Jej pogadałam z mamą aż mnie ucho boli :-D hihi maqnio :*:*:* słonko mam nadzieję,że wypoczęta jesteś :tak:
Corin nio spróbuj inke waniliowa w Kauflandzie jest pychaaaaa
sestinka no dziś lepiej dużoooo i oby juz wczorajszy wieczór sie nie powtórzył :* dziękuję za pamięć
Ja mam te włoski też :-D

orchidea wypoczęłam wypoczęłam, sciskam:*:*:* nie doczytałam postów z wczoraj, ale cos chyba z cisnieniem sie działo? dzis juz czytam ze lepiej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry