Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wydrussia ja uzywałam pianki do włosów i ciała Avene http://*********/avene-pediatril-pianka-do-mycia-ciala-i-wlosow-250-ml.html tzn uzywam juz 4 miesiac i nie chce sie skonczyc heheh- bardzo wydajna
wydrusia - ja używam z Musteli szamponu i jestem bardzo zadowolona, bo wcześniej jak myłam włoski mydełkiem to skórka się na główce przesuszała, a teraz jest OK
A Mateusz nauczył się nowej rzeczy: leżąc na pleckach potrafi złączyć rączki na klatce piersiowej i tak się za nie trzyma wcześniej nie widziałam żeby tak robił.
malamii ja miałam próbki musteli i tez chwale- ładny zapach i delikatne dla skory. Aha nie wiem czy to kwestia szamponu ale mała nie miała ciemieniuchy jak dotąd- a z rączkami malamii to super- moja już tez tak umie-fajnie patrzec jak coraz to nowe rzeczy ucza się, prawda?
moja gwiazdeczka juz wykapana spi , Silwia Klaudusia tez potrafi łapac sie za raczki i zabaweczki juz siega jak sa blisko , sa coraz madrzejsze te dzieciaczki i takie kochane Psotka jak sie czujesz ty i Dawidek bidulek zas chory jak on łapie te chorubska bidulek
W Polsce Mustela też jest droga, ale ostatnio trafiłam na fajną promocję i dużo kosmetyków było za pół ceny Zapach jest śliczny, baardzo przyjemny, uwielbiam całować mojego szkraba w główkę, i tak przyjemna rzecz jest jeszcze przyjemniejsza